Workshop of cursus volgen?


button-bellenbutton-contactbutton-aanbod

Nieuwe arrangementen bij Lekkerschilderen.nl

In samenwerking met Irish Pub The Banner in Gilze!

Irish Pub The Banner & Kunstatelier Kamphuis hebben de handen ineen geslagen en organiseren samen twee nieuwe leuke arrangementen bij Lekkerschilderen. Leuk voor allerlei soorten uitjes, zoals teamuitjes, familie-uitjes en uitjes met vrienden!

Pub & Painting

Een schilderworkshop gevolgd door een diner van diverse heerlijkheden.

Bij dit arrangement volg je eerst een schilderworkshop van 2,5 uur in het atelier van Gerard Kamphuis. Koffie en thee is inbegrepen. Daarna verhuis je met de hele groep naar Irish Pub the Banner waar de workshop wordt afgesloten met een heerlijk diner. Het diner is een ‘wandeling over de kaart’ en bestaat uit een royale selectie van voor-, hoofd- en nagerechten van de menukaart, aangevuld met wisselende specialiteiten en/of seizoensgerechten.

De prijs van dit arrangement is op aanvraag. Hoe groter de groep, hoe lager de prijs per persoon.

Brushes & Beer

Een unieke nieuwe combinatie van een workshop en een bierproeverij.

Bij dit arrangement ga je eerst lekker schilderen, inclusief koffie en thee, in een aangepaste en ingekorte schilderworkshop van 1,5 uur in het atelier van Gerard Kamphuis. Daarna verhuis je met de hele groep naar Irish Pub the Banner en daar ga je een fantastische bierproeverij beleven. Deze bestaat uit het proeven van maar liefst 7 verschillende bieren met tussendoor steeds lekkere hapjes. En dat in een hele speciale en toepasselijke omgeving!

De prijs van dit originele arrangement is slechts € 45,- p.p. en is te boeken voor groepen vanaf 8 personen.