• bijzonder uitje beer and brushes

Brushes & Beer

Bijzonder uitje: een schilderworkshop in combinatie met een (speciaal-) bierproeverij

Ben je op zoek naar een bijzonder uitje met je collega’s, vrienden en/of vriendinnen? Kom dan lekker schilderen in Gilze met aansluitend een bierproeverij van speciaalbieren en lekker hapjes in een authentieke Irish Pub. Het schilderen lukt altijd! Iedereen zal verrast zijn van het eindresultaat. Dit bijzondere uitje kost slechts €45,- per persoon en is te boeken vanaf 8 deelnemers!

Een bijzonder uitje bestaande uit:

Schilderworkshop

Een bijzonder uitje waarin je op een laagdrempelige manier kennis maakt met schilderen in een verkorte schilderworkshop van 1,5 uur. De werkwijze is zodanig dat de deelnemers positief verrast zullen worden door hun eigen creativiteit en door het eindresultaat. De sfeer is altijd relaxed en gezellig, met een muziekje op de achtergrond.

Vooraf aan de cursus wordt in overleg het onderwerp en de werkvorm van de cursus bepaald. Gaan alle deelnemers individueel werken aan een klein schilderij of wordt er gezamenlijk aan één groter doek gewerkt? Vanwege de korte tijd wordt er altijd gewerkt met een vooraf deels opgezet schilderij. Te denken valt aan een boom die in te vullen is als Familie boom, Vriendenboom, Personeelsboom of ander thema, maar iets anders is natuurlijk ook mogelijk. Door op deze manier te werken krijgt iedereen zijn of haar schilderij of het gezamenlijke schilderij af en lukt het altijd!

Koffie en thee worden verzorgd en zijn in de arrangementsprijs inbegrepen. In Kunstatelier Kamphuis kunt u terecht met groepen tot 30-35 personen. Voor grotere groepen wordt er in overleg gekeken naar een andere locatie. Bekijk het filmpje onderaan deze pagina voor een impressie!

Bierproeverij inclusief hapjes

Na de schilderworkshop volgt een bierproeverij. Onder het genot van speciale bieren en lekkere hapjes kan iedereen gezellig napraten over de verrassende schilderkunsten van iedereen. Gegarandeerd gezellig dus!

De fantastische bierproeverij beleef je in een enorm biervat (beer barrel) in de gezellige Irish Pub The Banner. In deze speciale en toepasselijke omgeving proef je 7 verschillende speciaalbieren. Tussendoor worden daarbij natuurlijk ook lekkere hapjes geserveerd. The Pub is geheel in Ierse stijl ingericht en is een smeltpot van mensen, muziek, en evenementen.

button-bellenbutton-contactbutton-offerte

Waarom lekkerschilderen.nl?

- Het lukt altijd!
- Gezellige, ongedwongen sfeer.
- Enthousiaste vakleerkracht.
- Bijna alles is mogelijk.
- Gratis parkeren voor de deur!

Bekijk ook onze cursus tekenen en schilderen van 10 lessen!

Impressie Schilderworkshop

Irishpub en Eetcafe The Banner

Irishpub en Eetcafe The Banner zit op een kleine 10 minuten lopen van Kunstatelier Kamphuis. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Bekijk de website van Irishpub en Eetcafe The Banner >>

Bekijk ook onze andere arrangementen