• origineel uitje pub en painting

Pub & Painting

Een origineel uitje: een schilderworkshop in combinatie met een diner van diverse heerlijkheden

Ben je op zoek naar een origineel uitje met collega’s, een gezellig uitje met vriendinnen of een creatief familie uitje in de regio Tilburg-Breda? Kom dan lekker schilderen bij Kunstatelier Kamphuis in Gilze. Deelnemers zullen verrast zijn door hun eigen creativiteit en zowel hun eigen- als het gezamenlijke eindresultaat.

Dit origineel uitje bestaat uit:

Schilderworkshop

In een schilderworkshop van 2,5 uur laten we je zodanig kennis maken met het schilderen dat je positief verrast wordt door jezelf en door het eindresultaat. Er kan gekozen worden uit verschillende werkvormen; van puur individueel, waarbij ieder een eigen doek maakt tot gezamenlijk schilderen  aan één of meerdere grote doeken. Of je kiest voor de vorm waarbij alle individuele kleinere doeken uiteindelijk samen één groot kunstwerk vormen!. Natuurlijk wordt iedereen tijdens deze workshops professioneel en enthousiast begeleid. De formule is zodanig gekozen dat het altijd lukt! Eén van de mogelijkheden is bijvoorbeeld het gezamenlijk inschilderen van een boom. De boom is vooraf op een groot doek opgezet en kan naar wens worden ingevuld als een Familie boom, Vriendenboom, Personeelsboom of met elk ander zelf gekozen thema.

De sfeer is altijd relaxed en gezellig, met een muziekje op de achtergrond. Koffie en thee worden verzorgd en zijn in de prijs inbegrepen. In Kunstatelier Kamphuis kunt u terecht met groepen tot 30-35 personen. Voor grotere groepen wordt er in overleg gekeken naar een andere locatie. Bekijk het filmpje onderaan deze pagina voor een impressie!

Diner van diverse heerlijkheden

Sluit de workshop af en praat nog even na over de verrassende schilderstukken onder het genot van een heerlijk diner in Irish Pub The Banner. Het diner is een ‘wandeling over de kaart’ en bestaat uit een royale selectie van voor-, hoofd- en nagerechten van de menukaart, aangevuld met wisselende specialiteiten en/of seizoensgerechten.

Irishpub en Eetcafe The Banner is een gezellige Ierse pub met eetgelegenheid in Gilze. The Pub is geheel in Ierse stijl ingericht en is een smeltpot van mensen, muziek, en evenementen. Naast heerlijk eten biedt The Banner ook een flinke selectie aan bieren en whiskey’s.

button-bellenbutton-contactbutton-offerte

Waarom lekkerschilderen.nl?

- Het lukt altijd!
- Gezellige, ongedwongen sfeer.
- Enthousiaste vakleerkracht.
- Bijna alles is mogelijk.
- Gratis parkeren voor de deur!

Bekijk ook onze cursus tekenen en schilderen van 10 lessen!

Impressie Schilderworkshop

Irishpub en Eetcafe The Banner

Irishpub en Eetcafe The Banner zit op een kleine 10 minuten lopen van Kunstatelier Kamphuis. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Bekijk de website van Irishpub en Eetcafe The Banner >>

Bekijk ook onze andere arrangementen