Familie uitje Brabant

Creativiteit, lekker eten & gezelligheid bij Kunstatelier Kamphuis!

Wil je een leuk familie uitje in Brabant organiseren? Wacht dacht je van lekker schilderen? Leuk voor jong en oud, of je nu wel of niet kunt schilderen. De schilderworkshop is zo opgezet dat het altijd lukt. Door de gezellige en ongedwongen sfeer vliegt de tijd voorbij. Iedereen zal blij verrast zijn met het eindresultaat. Dus ontdek hoe creatief jouw familie is en boek bij ons je familie uitje Brabant! Gezellig afsluiten of beginnen met een lunch, high tea, diner of BBQ? Bij Kunstatelier Kamphuis in Gilze bieden we verschillende arrangementen. Lees hieronder meer.

Familie uitje Brabant – opzet

In de schilderworkshop kan er gekozen worden uit verschillende werkvormen. Maak ieder een eigen schilderij of maak gezamenlijk één of meerdere grote schilderijen. Van te voren kan er een schilderij opgezet worden. Denk aan een boom of een huis met verschillende vakjes dat naar wens of met een bepaald thema ingevuld kan worden. Zo maak je bijvoorbeeld een familieboom of -huis. Hebben jullie een heel ander idee? Ook dat kan! De schilderworkshop is leuk voor een gezellig familieuitje, een verjaardag of een jubileum.

Deze gezellige en ook leerzame workshop schilderen duurt 2,5 uur en kan al vanaf €24,50 per persoon inclusief koffie en thee. De tijd vlieg voorbij en alle deelnemers zullen blij verrast zijn met het eindresultaat. Bekijk het filmpje onderaan deze pagina voor een impressie!

Familie uitje Brabant – arrangementen

Begin of eindig de workshop met een gezellig hapje eten in de buurt van Kunstatelier Kamphuis en profiteer van een leuke korting! Wij hebben de volgende arrangementen voor u samengesteld:

  • Workhop Smakelijk Schilderen: combineer de workshop schilderen met een brunch, lunch, high tea
    of diner bij Eetcafé D’n Brooy op 2,5 km afstand van Kunstatelier Kamphuis.
  • Workshop Samen Schilderen: combineer de workshop schilderen met een lunch, hight tea of diner bij Restaurant Samen op 1,3 km afstand van Kunstatelier Kamphuis.

Bekijk de arrangementen hieronder. Het is ook mogelijk om alleen een Workshop schilderen te volgen!

Familie uitje Brabant op maat

Heb je heel iets anders in gedachten of wil je zelf versnaperingen meenemen?
Lekkerschilderen.nl verzorgt ook schilderworkshops op maat! Neem contact op om de mogelijkheden door te spreken.

button-bellenbutton-contactbutton-offerte

Waarom lekkerschilderen.nl?

– Het lukt altijd!
– Gezellige, ongedwongen sfeer.
– Enthousiaste vakleerkracht.
– Bijna alles is mogelijk.
– Gratis parkeren voor de deur!
– Te boeken vanaf 6 personen.

Twijfel je nog?

Vele enthousiaste cursisten gingen je voor. Lees de reviews die zij achterlieten of bekijk de resultaten in het portfolio.

Wist je dat…

je bij Kunstatelier Kamphuis ook terecht kunt voor een cursus tekenen en schilderen van 20 lessen!

Arrangementen

Video impressie workshop schilderen

Bekijk het filmpje en krijg een beeld van hoe een schilderworkshop er uit kan zien.