• schildercursus frankrijk

Schildercursus Frankrijk 2019

Schilder lekker mee in St. B

Een compleet verzorgde schildervakantie in de Franse Vogezen.

Om deel te nemen aan de schildervakantie Frankrijk is een basisvaardigheid schilderen vereist!

button-bellenbutton-contactbutton-inschrijven

Geniet van een intensieve maar ontspannen schildercursus én een heerlijke, volledig verzorgde vakantie met verblijf in onze prachtig verbouwde Pastorie van St. Baslemont, in de Franse Vogezen. Tijdens deze schildercursus Frankrijk gaan we bij goed weer lekker buiten schilderen, oftewel “En plein air.” Dat kan, bijvoorbeeld om te beginnen, heel goed vanaf het terrasgedeelte direct achter het huis en atelier waar we verblijven. Maar ook in de directe omgeving (echt op maar een paar honderd meter) zijn er prachtige plekken om bijvoorbeeld een fraai landschap, oud chateau of rustieke details te schilderen.

Voor iedereen is er een veldezel beschikbaar en voor koffie en thee tussendoor wordt gezorgd! De middagen en avonden zijn vrij in te vullen. Je kunt gewoon nog lekker door schilderen, óf… aan het einde van de straat loop je zo de fraaiste wandeling in! Ook is er in de omgeving van alles te bekijken, zoals het leuke stadje en bekende kuuroord Vittel.

Programma schildercursus Frankrijk

Op de eerste dag rond 16.00 uur is de aankomst en ontvangst met een bubbeltje en hapje. Daarna even wegwijs maken en een diner. Dag 2 t/m 6 is het programma als volgt:

  • 09.00 uur: Ontbijt
  • 09.30 tot 13.00 uur: Schildercursus
  • 13.00 uur: Lunch
  • 19.30 uur: Diner en voor wie wil nog een glaasje bij het kampvuur!

De schildercursus wordt enthousiast en vakkundig begeleid door professioneel beeldend kunstenaar Gerard Kamphuis. Bij mooi weer gaan we natuurlijk naar buiten. Er is echter een prachtig atelier aan huis zodat we ook bij minder weer gewoon kunnen schilderen.

Op dag 6 na de lunch ruimen we alles op, even opfrissen en daarna gaan we genieten van een afsluitende expositie/werkbespreking met een bubbeltje en hapje. Waarna een feestelijk diner met vers gemaakte paella! Op dag 7 vertrekken we na het ontbijt.

Inschrijven schildercursus Frankrijk

Door in te schrijven voor de Schildercursus Frankrijk gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanhef (verplicht)
De heerMevrouw

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Geboortedatum

Aantal jaren ervaring

Datum (verplicht)
zaterdag 27 april t/m vrijdag 3 meizaterdag 8 t/m vrijdag 14 junizondag 16 t/m zaterdag 22 junizaterdag 20 t/m vrijdag 26 julizondag 28 juli t/m zaterdag 3 augustus

Kamer (verplicht)
eenpersoonskamer €735,-gedeelde tweepersoonskamer €635,-

Heeft u bezwaar tegen het uitwisselen van gegevens met andere deelnemers i.v.m mogelijk samen reizen? (verplicht)
janee

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden

Uw inschrijving is geldig nadat uw inschrijfformulier ondertekend is ontvangen . De aan u toegestuurde rekening voor het cursusgeld dient 5 weken voor aanvang van de cursus voldaan te zijn.

U kunt uw reservering opzeggen tot 5 weken vóór aanvang van de cursus. Bij opzegging na deze termijn vindt geen restitutie van cursusgeld plaats. In overleg kunt u uw inschrijving  overdragen aan een ander.

Indien deelname aan de cursus niet kan doorgaan, omdat deze is volgeboekt of door overmacht bij de organisatoren heeft u recht op volledige restitutie van het door u betaalde bedrag.

De organisatie is niet aansprakelijk voor vermissing van, of schade aan, persoonlijke bezittingen.

De organisatie is niet aansprakelijk voor letsel opgelopen tijdens verblijf en cursus activiteiten.

Wij raden u als deelnemer aan, voor zover u deze nog niet heeft, een  annuleringsverzekering. en een reis- en ziektekostenverzekering met dekking in het buitenland af te sluiten.