• Workshop schilderen

Workshop schilderen

Voor creatieve familie uitjes, bedrijfsuitjes of andere feestjes…

In deze workshop schilderen maak je zodanig kennis met schilderen, dat je positief verrast wordt door jezelf en het eindresultaat! Met de relaxte sfeer, een muziekje op de achtergrond, een lekker hapje en drankje tussendoor en de enthousiaste begeleiding lukt het altijd! Maak ieder een eigen schilderij of werk gezamenlijk aan één schilderij. Leuk voor een familie uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een ander feestje. Ook te combineren met een koffie- of thee workshop, lunch, high tea of een diner. Lees hieronder meer.

Let op! Deze workshop is voor groepen. Wil je individueel of met een klein groepje inschrijven? Ga dan naar schilderworkshop op inschrijving!

Hoe ziet de workshop schilderen er uit?

Bij de workshop schilderen kan er gekozen worden uit verschillende werkvormen; van puur individueel met ieder een eigen kleiner doek tot gezamenlijk werken aan een of meerdere grote doeken. Een mogelijkheid is het gezamenlijk schilderen van een boom. De boom is vooraf opgezet en kan naar wens worden ingevuld als een Familie boom, Vriendenboom, Personeelsboom of met een eigen gekozen thema. Ervaring of geen ervaring, de formule is zo gekozen dat iedereen het kan. Oftewel het lukt altijd!

Deze leuke en leerzame workshop schilderen duurt 2,5 uur. Door de gezellige en relaxte sfeer vliegt de tijd voorbij. En alle deelnemers zullen blij verrast zijn met het eindresultaat. De workshop kan plaatsvinden in het gezellige kunstatelier in Gilze voor groepen tot 35 personen. Bij grotere gezelschappen kan uitgeweken worden naar een andere locatie. Bekijk het filmpje onderaan deze pagina voor een impressie!

Koffie en thee worden verzorgd en zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Indien gewenst kunnen er ook hapjes en andere drankjes verzorgd worden of kun je zelf versnaperingen meenemen. Neem gewoon even contact op om de wensen en mogelijkheden door te spreken en exact op elkaar af te stemmen!

Kosten workshop schilderen

Vanaf €24,50 per persoon. De kosten van de workshop schilderen zijn afhankelijk van o.a. de groepsgrootte, de werkvorm en eventueel speciale wensen. Het is ook mogelijk de workshop te combineren met lunch, diner of met een koffie- of thee workshop. Bekijk hieronder onze arrangementen!

prijskaartje1
button-bellenbutton-contactbutton-offerte

Waarom lekkerschilderen.nl?

- Het lukt altijd!
- Gezellige, ongedwongen sfeer.
- Enthousiaste vakleerkracht.
- Bijna alles is mogelijk.
- Gratis parkeren voor de deur!

Bekijk ook onze cursus tekenen en schilderen van 10 lessen!

Arrangementen workshop schilderen

Video impressie workshop schilderen

Bekijk het filmpje en krijg een beeld van hoe een schilderworkshop er uit kan zien.