Samen Schilderen

IVM DE CORONA-MAATREGELEN BIED IK HELAAS GEEN WORKSHOPS AAN TOT OKTOBER 2021!

Bijzonder uitje Samen Schilderen Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 95 reviews.
5 1
Bekijk alle reviews van de workshop schilderen!

Ben je op zoek naar een bijzonder uitje in de buurt van Breda-Tilburg èn houd je bovendien van lekker eten? Dan is “SamenSchilderen” echt wat voor jou! Voor dit speciale arrangement hebben Kunstatelier Kamphuis en Restaurant Samen in Gilze de handen ineengeslagen.  Het arrangement is uitermate geschikt voor een origineel bedrijfsuitje, een gezellig uitje met vrienden of vriendinnen of voor andere feestjes! De formule is zo gekozen dat het altijd lukt, ervaring of geen ervaring. Dit creatieve uitje is te boeken vanaf 6 personen!

Schilderworkshop

Een bijzonder uitje waarin je op een laagdrempelige manier kennis maakt met schilderen in een schilderworkshop van 2,5 uur. De werkwijze is zodanig dat de deelnemers positief verrast zullen worden door hun eigen creativiteit en door het eindresultaat. De sfeer is altijd relaxed en gezellig, met een muziekje op de achtergrond.

Vooraf aan de schilderworkshop wordt in overleg het onderwerp en de te volgen werkvorm bepaald. Gaan alle deelnemers individueel werken aan een klein schilderij of wordt er gezamenlijk aan één of meer grotere doeken gewerkt? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een boom, vooraf door ons opgezet en door de deelnemers in te vullen als Familie boom, Vriendenboom, Personeelsboom of naar een ander thema. Maar er zijn nog vele andere mogelijkheden. Door op deze manier te werken krijgt iedereen zijn of haar schilderij en/of het gezamenlijke schilderij af en lukt het altijd!

Koffie en thee worden verzorgd en zijn in de arrangementsprijs inbegrepen. In Kunstatelier Kamphuis kunt u terecht met groepen van minimaal 6 tot 30-35 personen. Voor grotere groepen wordt er in overleg gekeken naar een andere locatie. Bekijk het filmpje onderaan deze pagina voor een impressie!

Smakelijk eten

Begin of sluit de workshop af met een heerlijk diner, lunch of high tea bij Restaurant Samen.  Bij Samen kunnen mensen komen genieten van een ontbijt tot aan een vroeg diner. Op de kaart staat een ruime keuze aan gerechten. Van een royale tosti op foccaciabrood, een lunchgerecht op heerlijk desembrood tot een goed bereide biefstuk met vers gebakken frites. Maar Samen staat óók voor net even anders, creatief koken met de beste ingrediënten en verrassende smaakcombinaties. De chef en zijn brigade besteden erg veel aandacht aan de opmaak. En de kaart gaat op doordachte wijze mee met de seizoenen!

button-bellen button-contact button-offerte

Waarom lekkerschilderen.nl?

– Het lukt altijd!
– Gezellige, ongedwongen sfeer.
– Enthousiaste vakleerkracht.
– Bijna alles is mogelijk.
– Gratis parkeren voor de deur!
– Te boeken vanaf 6 personen.

Bekijk ook onze cursus tekenen en schilderen van 20 lessen!

REVIEWS WORKSHOP SCHILDEREN

Bijzonder uitje Samen Schilderen Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 95 reviews.
5 1

Impressie Schilderworkshop

Bekijk het filmpje om een impressie te krijgen van een schilderworkshop!

Restaurant Samen

Restaurant Samen zit op 1,2 km afstand van Kunstatelier Kamphuis. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Bekijk de website van Restaurant samen >>

Bekijk ook onze andere arrangementen