• schilderworkshop op maat

Schilderworkshops op maat

IVM DE CORONA-MAATREGELEN BIED IK HELAAS GEEN WORKSHOPS AAN TOT OKTOBER 2021!

Schilderworkshop op maat Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 95 reviews.
5 1
Bekijk alle reviews van de schilderworkshops!

Bij lekkerschilderen.nl is bijna alles mogelijk en denken wij graag mee om een leuke schilderworkshop op maat te organiseren. Of het nu om een origineel bedrijfsuitje gaat, een budget vrijgezellenfeest of een dagje uit met vrienden of familie. Heb je een bepaald thema in gedachte, wil je zelf versnaperingen meenemen of heb je zelf een leuke alternatieve locatie? Neem contact op om de wensen en mogelijkheden door te spreken voor jouw schilderworkshop op maat!

De formule van de creatieve workshops is zo opgezet dat het altijd lukt. Deelnemers zijn altijd positief verrast over hun eigen creativiteit en over het eindresultaat. Ervaring met tekenen en schilderen is niet nodig. Een workshop schilderen op maat is te boeken vanaf 6 personen!

Praktische informatie schilderworkshop

Voor de schilderworkhop kan er gekozen worden voor verschillende werkvormen: ieder een eigen doek tot gezamenlijk werken aan een of meerdere doeken. Een schilderworkshop duurt zo’n 2,5 uur, maar kan eventueel ook langer of korter. Bekijk het filmpje onderaan deze pagina voor een impressie! De workshop kan plaatsvinden in het gezellige kunstatelier in Gilze voor groepen tot 35 personen. Voor grotere gezelschappen kan uitgeweken worden naar een andere locatie. Ook een schilderworkshop op eigen locatie behoort tot de mogelijkheden. Hapjes en drankjes kunnen verzorgd worden of je kunt deze zelf meenemen of laten verzorgen door een partij naar keuze.

Kosten schilderworkshop

Vanaf €24,50 per persoon. De kosten van de workshop schilderen zijn afhankelijk van o.a. de groepsgrootte, de werkvorm en eventueel speciale wensen.

Bekijk hieronder de bestaande arrangementen van lekkerschilderen.nl!

prijskaartje1
button-bellen button-contact button-offerte

Waarom lekkerschilderen.nl?

– Het lukt altijd!
– Gezellige, ongedwongen sfeer.
– Enthousiaste vakleerkracht.
– Bijna alles is mogelijk.
– Gratis parkeren voor de deur.
– Te boeken vanaf 6 personen.

Bekijk ook onze cursus tekenen en schilderen van 20 lessen!

REVIEWS WORKSHOP SCHILDEREN

Schilderworkshop op maat Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 95 reviews.
5 1

Arrangementen schilderworkshop

Video impressie schilderworkshop

Bekijk het filmpje en krijg een beeld van hoe een schilderworkshop er uit kan zien.