• Schildervakantie frankrijk

Schildervakantie Frankrijk 2022: alle 6 weken zijn momenteel volgeboekt, maar schrijf snel in voor de wachtlijst!

Een compleet verzorgde schilder- èn verwenvakantie in de Franse Vogezen.

Schildervakantie Frankrijk Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 95 reviews.
5 1
Bekijk alle reviews van de schildervakantie Frankrijk!

Naast de reguliere cursussen schilderen en tekenen verzorgd lekkerschilderen schildervakanties in Frankrijk. Geniet van een intensieve maar ontspannen schildercursus én een heerlijke, volledig verzorgde vakantie met verblijf in onze eigen prachtig verbouwde Pastorie van St. Baslemont, in de Franse Vogezen, op een kleine 6,5 uur rijden van Utrecht!

Om deel te nemen aan de schildervakantie Frankrijk is een basisvaardigheid schilderen vereist. Je bent dus geen blanco beginner maar schildert al enige tijd en/of je hebt deelgenomen aan een cursus bijvoorbeeld.

button-bellen button-contact button-inschrijven

Schilderen in Frankrijk én ontspannen

Een Schildervakantie St.B is de combinatie van een intensieve maar ontspannen schildercursus èn een verwenweek. Enthousiast en vakkundig begeleid door professioneel beeldend kunstenaar Gerard Kamphuis en verzorgd door gastvrouw Kara Vloet. Een ècht all-in concept, zonder de gebruikelijke drankjeslijsten, zodat de deelnemers heerlijk kunnen ontspannen. De middagen en avonden zijn vrij in te vullen, gewoon nog lekker door schilderen, óf… aan het einde van de straat loop je zo de fraaiste wandeling in! Ook is er in de omgeving van alles te bekijken, zoals het leuke stadje en bekende kuuroord Vittel.

Meer over schildervakantie Frankrijk

Verblijf & Verzorging

Ieder jaar verzorgen we een aantal Schildervakanties in Frankrijk tussen mei en oktober. Elke vakantie duurt een week (6 overnachtingen). Op de eerste dag word je aan het einde van de middag ontvangen met een bubbeltje en een hapje. Op dag 7 vertrekken we na het ontbijt. Je verblijft in onze recent verbouwde Pastorie van St. Baslemont waar plaats is voor maximaal 7 gasten. Alle maaltijden èn consumpties zijn inbegrepen, huisgemaakt verzorgd. In het ruime en sfeervolle atelier zijn schildersdoeken van goede kwaliteit beschikbaar, inbegrepen bij de prijs! En voor iedereen is er een veldezel beschikbaar. Overige schildersmaterialen zijn niet inbegrepen en dienen deelnemers zelf te verzorgen. Klik hierboven voor meer informatie over het verblijf, de verzorging, data en de kosten van de schildervakantie Frankrijk.

Even kennis maken…

Mijn naam is Gerard Kamphuis, van beroep ben ik beeldend kunstenaar. Naast het maken van kunstwerken in opdrachten en vrij werk geef ik al jaren les in tekenen en schilderen in mijn kunstatelier in Gilze en sinds 2016 in Frankrijk. Deze cursussen zijn voor zowel beginners als gevorderden. Daarnaast organiseer en verzorg ik gezellige en leerzame schilderworkshops voor allerlei groepen, zoals bedrijfsuitjes maar ook particulier voor bijvoorbeeld vrienden- en familie uitjes.

Reviews schildervakantie Frankrijk

“Gerard benadert iedere deelnemer individueel, echt een geweldige docent. Eindelijk eens duidelijke uitleg over materiaal en techniek. Vanuit humor en ontspanning. Mooie oude pastorie met uitzicht over de prachtige omgeving. Kara’s hartverwarmende gastvrijheid en kookkunst. Heerlijk gegeten en ontspannen. Veel gelachen, leuke groep mensen. Geïnspireerd weer naar huis gereden. Volgend jaar weer!”

Joke Snellen