• Schildervakantie frankrijk

Er is helaas geen mogelijkheid meer om in te schrijven voor de Schildervakanties seizoen 2024

We hebben de organisatievorm aangepast en werken nog slechts op uitnodiging.

Schildervakantie Frankrijk Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 95 reviews.
5 1
Bekijk alle reviews van de schildervakantie Frankrijk!

Door het gestaag groeiende aantal aanmeldingen en derhalve wachtlijsten, hebben we besloten de open inschrijving te schrappen en nog slechts te werken vanuit een groep “Vrienden van St.B”.

button-bellen button-contact button-inschrijven

Meer over schildervakantie Frankrijk

Even kennis maken…

Mijn naam is Gerard Kamphuis, van beroep ben ik beeldend kunstenaar. Naast het maken van kunstwerken in opdrachten en vrij werk geef ik al jaren les in tekenen en schilderen in mijn kunstatelier in Gilze en sinds 2016 in Frankrijk. Deze cursussen zijn voor zowel beginners als gevorderden. Daarnaast organiseer en verzorg ik gezellige en leerzame schilderworkshops voor allerlei groepen, zoals bedrijfsuitjes maar ook particulier voor bijvoorbeeld vrienden- en familie uitjes.

Reviews schildervakantie Frankrijk

“Gerard benadert iedere deelnemer individueel, echt een geweldige docent. Eindelijk eens duidelijke uitleg over materiaal en techniek. Vanuit humor en ontspanning. Mooie oude pastorie met uitzicht over de prachtige omgeving. Kara’s hartverwarmende gastvrijheid en kookkunst. Heerlijk gegeten en ontspannen. Veel gelachen, leuke groep mensen. Geïnspireerd weer naar huis gereden. Volgend jaar weer!”

Joke Snellen