• banner schilderworkshop

Reviews lezen en achterlaten

Reviews workshop schilderen Lekkerschilderen.nl

Reviews workshop schilderen Overall rating: ★★★★★ 5 based on 39 reviews.
5 1

De Bossche Bollen

★★★★★
Ga er maar aan staan: je krijgt 5 vrouwen, die elkaar al 30 jaar kennen, uit Den Bosch voor een workshop schilderen!!! Voor Gerard geen probleem!! Gastvrij, gezellig en laagdrempelig laat hij je kennismaken met schilderen. We hebben reuze genoten van elkaar, van het schilderen en de ongedwongen sfeer met zelfs bij ons passende muziek! Gerard weet de juiste sfeer te scheppen om je creativiteit optimaal uit te leven. Zijn adviezen waren inspirerend en opbouwend met de nodige humor om het vooral ontspannen te houden. De groepslessen zijn handig voor als je meer verdieping wil. Maar voor een gezellige, leerzame middag, waarbij je tevreden met je eigen schilderij naar huis gaat, is een workshop een heel leuke ervaring!
- Marjon

90 jaar

★★★★★
Een fantastisch inspirerende, leuke, ontspannende workshop waarin we als kinderen en klein-kinderen een leuk schilderij gemaakt hebben ter ere van de 90ste verjaardag. Het is mooi om te zien dat de vaak eenvoudige hints van Gerard een schilderij ineens zoveel beter maakt. We hebben genoten van alle schilderijen die we maakten, de toegevoegde waarde van Gerard en het samenzijn in zijn atelier. Een fantastisch leuk begin van een 90ste verjaardag feest.
- Jan Jochems

Fantastische ervaring !!

★★★★★
Gerard, zoals jij erin geslaagd bent om 12 , aanvankelijk sceptische, Apostelen en hun partners een in alle opzichten zeer succesvolle schilderworkshop in een geweldige ambiance voor te schotelen met verrassende en vaak schitterende resultaten, verdient ons aller respect en grote dank. Het was een geweldige ervaring en een supergezellige middag voor ons allemaal, Gerard ! Nogmaals bedankt ! - Peter
- Peter van Hoppe

Leutige Picasso's

★★★★★
Super leuke middag gehad. Met zo'n 20 leutige dames een hele leuke middag gehad. Allemaal erg tevreden met een prachtig schilderij naar huis. Ik zelf werd naar mate mijn schilderwerk vorderde steeds enthousiaster en ben ook erg trots op mijn eindresultaat. Mede dankzij Gerard voelde ik me een beetje kunstenaar. Gerard SUPER bedankt!
- Marij

Een zeer geslaagde avond!

★★★★★
Met 4 doktersassistentes zijn wij gaan schilderen bij Gerard. Wij hebben een zeer leuke en gezellige avond gehad. Wij zullen er nog vaak aan terug denken, zeker een aanrader. Het resultaat was verbluffend!
- Assistentes hap Noordhoekring

samen schilderen

★★★★★
Samen met ons team van st. Agnes de workshop samen schilderen gevolgd. Een geslaagde ochtend! Fijne sfeer! Ongedwongen. Bedankt Gerard, voor deze creatieve en gezellige workshop. De boom gaat een mooi plekje krijgen in onze nieuwe school!
- M Struik

Kleurrijke start in 2019 !

★★★★★
Wat een geslaagde middag ! De combinatie van een team creatieve haarwerkers en onze creatieve behulpzame leermeester Gerard resulteerde in een groot Haarwerk schilderij., In een woord Wow ! Gerard is in staat om een ongedwongen sfeer te creëren waarbij iedereen lekker zichzelf mag en kan zijn. Zoek je een activiteit waarbij creativiteit, teamdynamiek en " brabantse" gezelligheid centraal staan is dit de place to be , Bedankt Gerard !!
- Yvonne, LiVage Haarwerken

Vrijgezellenfeest van Marian.

★★★★★
Ter ere van het vrijgezellenfeest van Marian mochten we onze creatieve kant laten zien. Het was een gezellige middag in een ongedwongen sfeer. Door de hulp van Gerard heeft een ieder van ons toch iets moois op papier gekregen. en gingen we allen met een voldaan gevoel weg. Bedankt Gerard, mede door jouw hulp en enthousiasme is het een geslaagde middag geworden.
- Petra

Super leuke workshop

★★★★★
Ter ere van mijn vrijgezellen party hebben mijn schoonzussen en vriendin mij meegenomen naar de workshop. We hebben echt een top middag gehad en het resultaat was echt goed gelukt bij iedereen ondanks dat niemand schilder ervaring had. De begeleiding van Gerard is professioneel maar ook heel gezellig. Echt een aanrader!
- Marian van Sister

Gezellig en leuk familie-uitje!

★★★★★
Bij aankomst een warm ontvangst. De sfeer is erg gezellig en ongedwongen: niks moet en alles mag! Onze (o)ma van tachtig kon niet zo lang staan, maar ook dit was geen probleem en er werd rekening mee gehouden. Het atelier is ruim en er is zelfs een keuken met koelkast en magnetron aanwezig. Er is overal aan gedacht! Daarnaast zorgt Gerard voor een hele gezellige en prettige middag. We hebben erg genoten, en het resultaat mag er zijn! Heel erg bedankt, Gerard!
- Renee

echt een aanrader!

★★★★★
Ladies day buurtvereniging st Maartenspolder! 3 november, een workshop schilderen. Een heel gastvrij ontvangst, relaxte sfeer en goede tips gekregen van Gerard! We hebben een hele gezellige en creatieve middag gehad en mooie creaties mee naar huis genomen. Een echte aanrader voor een leuke middag uit.
- buurtvereniging st Maartenspolder

Inspiratie durf en energie

★★★★★
Wat een heerlijke ontvangst,wees welkom zusjes. Oei een schilderworkshop, ik kan niet.... Jawel zegt enthousiaste Gerard da ga de gij nog wel eens zien.Lekker op z'n Brabants de toon is gezet. Binnen 30 min.had iedereen al een idee en kregen alle achtergronden een mooi flitsend eerste laagje met acrylverf.De middag vloog voorbij en iedereen kreeg individueel voldoende support om het nog leuker te gaan vinden. Een aanrader om samen met de professionele inzet van Gerard een nieuwe slag te maken in je eigen creatieve denken en DOEN. Bedankt!!! En ga ervoor.
- Ans

Samen schilderen

★★★★★
Dank je Gerard voor de gezellige workshop! Met wat hulp en wat aanwijzingen hebben wij prachtige kunstwerken geleverd! Dank je voor je gastvrijheid en zeker voor herhaling!
- Willy van den Boer

Geweldige familiedag!

★★★★★
Met onze familie als middagactiviteit bij Gerard een workshop gevolgd. Met de nodige humoristische coaching van Gerard lukte het iedereen om met een gezonde dosis creativiteit een prachtig kunstwerk te maken. Zelfs de 5 puberkinderen die mee waren hebben zich 3 uren goed vermaakt. Echt fantastisch en voor herhaling vatbaar. Iedereen was na de workshop heel enthousiast. Bedankt Gerard en 't beste.
- Fam. Vlassak

Leuke middag!

★★★★★
Met gezin en aanhang een workshop schilderen gevolgd bij Gerard. We hadden weinig verwachtingen vooraf aangezien niemand van ons enig schildertalent vermoedde bij zichzelf. Toch wist Gerard ons op een hele plezierige wijze te inspireren en waren we allen zeer positief verrast met het eindresultaat. We kijken terug op een hele leuke middag. Gerard, hartelijk dank hiervoor!
- Fam Egelmeers

DAT was nog eens leuk!

★★★★★
Een verrassingsuitje met de collega's voerde ons naar Gerard Kamphuis waar wij hartelijk welkom werden geheten door de schilder himself met koffie en thee. Er was goed ingespeeld op de wensen van de organisatrices en dat resulteerde in een zeer geslaagde middag met een werkstuk waar wij trots op zijn. Bedankt Gerard!
- Trude Dubelaar

Geslaagde mannendag schilderworkshop

★★★★★
Voor onze jaarlijkse mannendag, waarin we de afgelopen 20 jaar al zo'n beetje alle standaard mannenactiviteiten hebben gedaan, zijn we met 7 personen dit keer bij Gerard Kamphuis uitgekomen voor een schilder workshop. Hoewel wij nu niet bepaald de meest kunstzinnigen zijn (dachten we), bleek de workshop verschrikkelijk leuk! Hartstikke gezellig, en met als resultaat een (briljant) groepsschilderij. Gerard heeft ons daarbij heel goed geholpen door op het juiste moment wat tips te geven, zonder dat we het gevoel kregen aan de hand van de meester te moeten lopen. Daarbij is het een hele aardige en enthousiaste kerel, die de onderlinge sfeer goed aanvoelt en er prima in mee gaat. Zeer relaxte ontvangst, geen tijdsdruk, en we hebben een supermiddag gehad. Absoluut een aanrader voor als je eens wat anders wil doen met een groep !! Wel even een tipje: stem vooraf even de drankvoorziening met hem af, want door onderling misverstandje was niet duidelijk wie dit zou verzorgen (kleinigheidje hoor)
- Erwin Koolman

Dabbersdag 2017 van C.V. De Dabbers

★★★★★
Als medeorganisator van Dabbersdag 2017 hebben we gekozen voor 't "Smakelijk Schilderen" arrangement. 'N activiteit die we nog niet eerder hebben gedaan samen, dus best spannend voor de organisatoren. Maar ik kan jullie vertellen: Succes verzekerd! Na de ontvangst in 't mooie ruime atelier met gemoedelijke zithoek zijn we aan de slag gegaan. Onder de bezielende leiding van Gerard Kamphuis met zijn enthousiasme, tips en trucs, 'n gezellig muziekje op de achtergrond en onder 't genot van 'n hapje en 'n drankje hebben we 'n gezellige ontspannen middag gehad met twee verrassende eindresultaten. 'N aantal van ons heeft ook nog 'n eigen schilderijtje gemaakt. Ter afsluiting hebben we bij Eetcafé D'n Brooy genoten van 'n High Wine/High Beer. Hartstikke bedankt Gerard voor de geslaagde Dabbersdag!
- Marij Marijnissen

nichtjes van Poppel - dag

★★★★★
1 keer per jaar hebben wij, nichtjes van Poppel, een nichtjesdag en dit jaar zijn we bij Gerard gaan schilderen. Niemand van ons heeft het eerder gedaan dus twijfel alom. Maar wat een geweldige leuke middag werd het . We zijn allemaal erg enthousiast over het eindresultaat. Bedankt Gerard voor de gezelligheid en de "broodnodige" hulp op deze, voor ons, zo bijzondere middag. Het is een fijne herinnering geworden.
- Dymphi de Wit

Familie Kerssen uitje

★★★★★
Vandaag hebben wij een fantastische workshop gevolgd bij Geweldige Gerard waarbij een ieder van ons zijn eigen creativiteit mocht ontdekken, kwijt kon en delen. Daarnaast hebben we gewerkt aan een gezamenlijk project. We zullen er een mooi plekje voor vinden. Bedankt voor de geslaagde middag Gerard!
- Leonie Kerssen

Daar praten we nog lang over na !

★★★★★
Voor ons bedrijfsuitje hebben we Gerard gevraagd om een schilderworkshop te organiseren. Van te voren hebben we alles afgestemd en Gerard is zelf de locatie gaan bekijken. Er stonden uiteindelijk 9 ezels en 9 doeken ... en 55 collega's die, na even aan het idee moesten wennen, heerlijk los zijn gegaan. Het was een geweldig middag, veel enthousiaste mensen, veel creativiteit en een top begeleiding van Gerard en zijn assistentes. Ik had niet verwacht dat mijn ICT collega's hiertoe in staat waren. Mede dankzij Gerard is ons bedrijfsuitje echt een succes geworden, waarover we nog lang zullen napraten. Dankjewel Gerard !
- Ideo BV

in m'n waarde gelaten

★★★★★
Fantastische schildermiddag, samen met m'n twee dochters; ieder heeft zo z'n eigen stijl van creativiteit en ik vind het heel bijzonder hoe Gerard in warme betrokkenheid zeer kundige aanwijzingen geeft en hij het ook heel goed aanvoelt, wanneer iemand gewoon z'n eigen ding wil doen en dat respecteert, begrijpt en in z'n waarde laat. Wij genieten alle drie van ons kunstwerk wat op dit gemoedelijke atelier geboren heeft mogen worden
- Antoinette van Dijck

Geweldige workshop!

★★★★★
Vandaag een open inschrijf workshop gedaan samen met twee vriendinnen. Het was geweldig ! Ik heb ontzettend genoten van de ongedwongen sfeer en de individuele hulp. We hebben er allemaal iets prachtigs van weten te maken, met dank aan Gerard !
- Bo

super

★★★★★
Een super dag, met een super groep in een super locatie en natuurlijk een super docent. Dank je wel
- remke van berkel

Gezellige creatieve middag

★★★★★
We hebben een hele gezellige ontspannen creatieve middag gehad. De hele familie, zowel jong als oud is heerlijk bezig geweest. Met een prachtig eindresultaat. Bedankt voor je gastvrijheid.
- Fam. van Berkel

Een fantastisch samenzijn!

★★★★★
Wat een ontzettend speciale middag hebben wij gehad! Met de hele familie een familieboom gemaakt. Van 10 tot 80 jaar heeft iedereen zijn eigen stukje boom ingeschilderd, daarbij op leuke en ontspannen wijze geholpen door Gerard. We voelden ons in het atelier direct helemaal thuis. Van de gezellige ontvangst aan het begin tot het prachtige eindresultaat was een feest, waar we met heel veel plezier op terugkijken. Dank je wel Gerard!
- Gonneke Willemsen

feest

★★★★★
Met een vriendin samen een workshop bij Gerard gehad. Het was gewoon een feestje. Leuke groep deelnemers, heel gemoedelijk en veel talenten gezien. Fijne uitleg en vooral de ongedwongen sfeer was heel erg fijn. Zeker voor herhaling vatbaar en nog zeker zeer aan te bevelen.
- Genoveva Hopman

Wat een feest!

★★★★★
Samen met mijn vrouw en twee dochters (11 en 9) hebben we twee schilderijen gemaakt om in onze kamer te hangen. Wat een feest was dat! Zowel in de voorbereiding als tijdens het schilderen hielp Gerard ons op vrolijke, humoristische en vakkundige manier. Wij zijn heel enthousiast, hebben een prachtige middag gehad en zijn twee fantastische schilderijen rijker. Een absolute aanrader, dank je wel Gerard!
- Vincent van Rijsewijk

Dan kun je wat

★★★★★
Hoewel het al weer even geleden is, denk ik nog regelmatig terug aan de zomeravond waarop de vrienden van serviceclub Kiwanis Brabants Spoor werden uitgedaagd om over hun persoonlijke, creatieve drempels te stappen. Door ons vrij te laten en vooral geen druk op te leggen is het Gerard uiteindelijk gelukt. Al was hij ook zo eerlijk om toe te gegeven dat hij er op enig moment een hard hoofd in had. Een knappe prestatie! Ik wil jullie nogmaals bedanken voor een leuke avond. Ook de catering was voortreffelijk. Dank!
- Mike Los

zelfportret

★★★★★
Gezellige schilderworkshop samen met collega's, waarin we vrij werden gelaten in wat we wilden schilderen. Gerard zei net datgene wat ik nodig had om verder te gaan. Met als resultaat een zelfportret die een lach op mijn gezicht tovert en een hele leuke middag.
- Sandra

zussen en schoonzussendag

★★★★★
"Smakelijk schilderen", deze aanhef trok onze aandacht. Na het eerste mailcontact wist ik dat we een goede keuze hadden gemaakt. Zaterdag werden we hartelijk ontvangen door Gerard en na wat uitleg ging iedereen met de kwast aan de slag. Door het enthousiasme, tips en hier en daar wat hulp van Gerard was iedereen zeer tevreden met het resultaat. Gerard het was geweldig. Na de workshop schilderen hebben we bij eetcafé The Banner een wandeling over de menukaart gemaakt. Ook dit was geweldig, We kregen allerlei mini gerechtjes van de kaart, waar de nodige zorg aan besteed was. Kortom een aanrader voor iedereen die van gezelligheid en actief bezig zijn en lekker eten houdt.
- de mona-lisa's

Zelfportretten

★★★★★
Afgelopen zaterdag samen met het gezin een gezellige en creatieve middag (zelf)portretschilderen gedaan bij Gerard. Naast het ontdekken van de verborgen kunstzinnigheid, hield Gerard de sfeer er goed in, door een ieder persoonlijk te benaderen en motiveren. Ga zo door!
- Lauran

Teamuitstapje

★★★★★
Afgelopen zaterdag hebben wij een teamuitje gehad waarbij wij een middag geschilderd hebben bij Gerard. Gerard had al twee mooie bomen op het doek gezet. Toen was het aan ons als team om die twee bomen te vullen met eigen werk. Door het enthousiasme van Gerard en zijn tips en adviezen zijn daar twee super mooie schilderwerken uitgekomen. Wij hebben ontzettend genoten van de middag en de sfeer was geweldig! Tijdens de voorbereiding heeft Gerard er mede voor gezorgd dat voor ons duidelijk werd wat je het beste in een middag schilderen kon doen met een team om het tot een succes te maken. Gerard, ontzettend bedankt! Iedereen heeft genoten van de schilderworkshop! Overigens een leuk ontvangst en fijn dat wij zelf ook konden zorgen, naast de aangeboden koffie en thee, voor een hapje en een drankje. Namens team de Vonder Saskia Michielsen
- Saskia Michielsen

Geslaagd afdelingsuitje!

★★★★★
Met 15 collega's hebben wij een middag geschilderd, waarbij het thema "maak een schilderij waar je blij van wordt" centraal stond. Zo'n vrolijk thema nodigt natuurlijk al uit, maar het enthousiasme van Gerard werkt daarbij aanstekelijk! Hij had goede tips en positieve feedback, waardoor we terugkijken op een zeer geslaagde middag! Overigens was het ook heel prettig dat Gerard heeft meegedacht in de voorbereiding, zoals het thema en het gebruik van de doeken. In de workshop was er voldoende tijd om ideeën op te doen, te schilderen, gezellig wat te drinken en na te praten over de beschilderde doeken.
- Danny, Edwin en Mijke

een familieboompje opzetten

★★★★★
Voor de familiedag op 23 juli met de fiets naar Gilze voor een workshop schilderen. Met 10 personen in de leeftijd van 17 tot 77 jaar zullen we er eens tegenaan gaan. Leuke ontvangst en ons boompje hing al klaar. Door het enthousiaste verhaal van Gerard ging iedereen vol goede moed aan de slag. Compliment aan Gerard, want zelfs de 2 jonge heren van 17 jaar konden er (zeker ook door de tips van Gerard) op een gegeven moment hun draai prima vinden. Het was een hele leuke middag, die voorbij vloog. dank je wel Gerard!
- familie van Dongen

Zeer leuk

★★★★★
Zeer leuke workshop gehad met de 1 juli viering. Goede tips en tools ontvangen, en een relaxte en gezellige sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar.
- Tamara vd Veen

Astrid and friends

★★★★★
Op 21 mei hebben wij met de vriendengroep een workshop gevolgd. We hebben voor Astrid allemaal een honingraat geschilderd, waarmee zij zelf kan variëren. Geen van ons had ooit geschilderd, maar door de geduldige en proffesionele uitleg van Gerard hebben we er toch iets moois van kunnen maken. De sfeer was super gezellig en de tijd is omgevlogen. Gerard het was toppie.
- José Heeren

Geweldige familie middag

★★★★★
Hoi Gerard In een woord GEWELDIG...iedereen heeft genoten van elkaar en van jou. Het was super en het resultaat om te zoenen, dank je wel....een echte aanrader!!!
- Ans de Volder

Heerlijke Middag!

★★★★★
Wij vonden het een super middag! Jouw enthousiasme werkt heel aanstekelijk. Het atelier is ook fantastisch. Mooie ruimte en ook nog gezellig zitten aan de houten tafels met de verschillende stoelen. Een hele leuke sfeer met al die kaarsjes. En fantastisch dat je nog gauw wijn wilde regelen!. Ik ga je zeker aanraden bij anderen. Het grote schilderij met de Boom komt echt in de slaapkamer van mijn ouders te hangen... haha. Erg leuk!! Groetjes Marieke.
- Marieke van de Ven