• banner schildercursus frankrijk

Schildercursus Frankrijk

Hier vindt je alle informatie over de schildercursus Frankrijk

Ga direct naar: DATA – PROGRAMMAVERBLIJFKOSTENREVIEWS –  FOTO’S

Schildercursus Frankrijk Gemiddelde beoordeling: ★★★★★ 4.9 gebaseerd op 78 beoordelingen
5 1
Bekijk alle reviews van de schildervakantie Frankrijk!

Alle weken volgeboekt maar nog wèl plaats op de reservelijst!

button-bellen button-contact button-inschrijven

Om deel te nemen aan de schildercursus Frankrijk is een basisvaardigheid schilderen vereist!

Geniet van een intensieve maar ontspannen schildercursus én een heerlijke, volledig verzorgde vakantie met verblijf in onze prachtig verbouwde Pastorie van St. Baslemont in de Franse Vogezen.

Tijdens deze schildercursus Frankrijk van vijf ochtenden gaan we bij goed weer lekker buiten schilderen. Dat kan, bijvoorbeeld om te beginnen, heel goed vanaf het terrasgedeelte direct achter het huis en atelier waar we verblijven. Maar ook in de directe omgeving (echt op maar een paar honderd meter) zijn er prachtige plekken om bijvoorbeeld een fraai landschap, oud chateau of rustieke details te schilderen. Voor iedereen is er een veldezel beschikbaar.

Voor ontbijt, lunch, diner en versnaperingen tussendoor wordt gezorgd zodat je heerlijk kunnen ontspannen en nergens aan hoeft te denken. Alle gerechten worden huisgemaakt. Tijdens de maaltijden niet alleen genieten van het eten, maar ook van het prachtige uitzicht. De middagen en avonden zijn vrij in te vullen. Je kunt gewoon nog lekker door schilderen, óf… aan het einde van de straat loop je zo de fraaiste wandeling in! Ook is er in de omgeving van alles te bekijken, zoals het leuke stadje en bekende kuuroord Vittel.

Data schildercursus frankrijk 2019

De schildercursus Frankrijk 2019 vindt plaats op:

  • 1ste week: zaterdag 27 april t/m vrijdag 3 mei : Volgeboekt!
  • 2de week: zaterdag 8 t/m vrijdag 14 juni : Volgeboekt!
  • 3de week: zondag 16 t/m zaterdag 22 juni : Volgeboekt!
  • 4de week: zaterdag 20 t/m vrijdag 26 juli : Volgeboekt!
  • 5de week: zondag 28 juli t/m zaterdag 3 augustus: Volgeboekt!
  • 6de week: zondag 1 september t/m zaterdag 7 september : Volgeboekt!

Programma schildercursus Frankrijk

Op dag 1 is rond 16.00 uur de aankomst. De deelnemers worden ontvangen met een bubbeltje en hapje en kunnen kennis maken met elkaar. Hierna maken we iedereen wegwijs maken en kunnen we elkaar beter leren kennen onder het genot van een huisgemaakt diner.

Dag 2 t/m 6 is het programma als volgt:

  • 09.00 uur: Ontbijt
  • 09.30 tot 13.00 uur: Schildercursus
  • 13.00 uur: Lunch
  • 19.30 uur: Diner en voor wie wil nog een glaasje bij het kampvuur!

De schildercursus wordt enthousiast en vakkundig begeleid door professioneel beeldend kunstenaar Gerard Kamphuis. Bij mooi weer gaan we natuurlijk naar buiten. Er is echter een prachtig atelier aan huis zodat we ook bij minder weer gewoon kunnen schilderen.

Op dag 6 na de lunch ruimen we alles op, even opfrissen en daarna gaan we genieten van een afsluitende expositie/werkbespreking met een bubbeltje en hapje. Waarna een feestelijk diner met vers gemaakte paella!

Op dag 7 vertrekken we na het ontbijt.

Verblijf & verzorging Schildercursus Frankrijk

In onze Pastorie van St. Baslemont is plaats voor maximaal 7 deelnemers. In het huis zijn 3 ruime eenpersoonskamers en 2 ruime tweepersoonskamers met aparte bedden verdeeld over twee verdiepingen. Op iedere verdieping is er een luxe gezamenlijke badkamer met wc/douche/wastafel. Ontbijt, lunch en diner vinden plaats in of om het huis en worden huisgemaakt verzorgd. Bij goed weer eten we natuurlijk lekker buiten op het fraaie terras, prachtig uitzicht over het dal. En s’ avonds, na het diner, schuif je gezellig je stoel aan rond het vuur om mijmerend over de dag van een laatste glaasje te genieten!

Anderen over de schildervakantie Frankrijk

Schildercursus Frankrijk Gemiddelde beoordeling: ★★★★★ 4.9 gebaseerd op 78 beoordelingen
5 1
Bekijk alle reviews van de schildervakantie Frankrijk!

Een weekje schilderen in Frankrijk: ik heb het vaker gedaan, maar deze springt er bovenuit. De persoonlijke, inspirerende en vakkundige aandacht van Gerard in een kleine groep, de mooie kamers in de oude pastorie, het terras-met-uitzicht waar het goed toeven is en last but not least de warme, gezellige en vrolijke gastvrijheid van Kara en Gerard, maakten deze week tot een ontspannen, creatieve en culinaire topper!
– Heleen van Heusden