• Banner schilderworkshops

Schilderworkshops

Creatieve schilderworkshops voor vrijgezellenfeesten, familie uitjes, teamuitjes of andere feestjes…

Schilderworkshops Overall rating: ★★★★★ 5 based on 33 reviews
5 1
Bekijk alle reviews van de schilderworkshops!

Ben je op zoek naar leuke schilderworkshops in Brabant? Kom lekker schilderen bij Kunstatelier Kamphuis in Gilze! Leuk voor een origineel bedrijfsuitje, een bijzonder familie uitje of een creatief dagje uit met vrienden.  De formule van de schilderworkshops is zo opgezet dat het altijd lukt. Deelnemers zijn altijd positief verrast over hun eigen creativiteit en over het eindresultaat. Ervaring met tekenen en schilderen is niet nodig.

Deelname is mogelijk voor groepen vanaf 6 personen. Bekijk hieronder ons aanbod. Onderaan deze pagina vind je een video-impressie en foto’s van schilderworkshops.

schilderworkshop prijs
button-bellenbutton-contactbutton-offerte

Onze schilderworkshops en -arrangementen

Lekkerschilderen heeft naast de workshop schilderen twee arrangementen samengesteld. In deze arrangementen wordt de workshop schilderen gecombineerd met een brunch, lunch, high tea of diner in een restaurant in de buurt. Koffie en thee worden verzorgd en zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

Schilderworkshops op maat
Heb je iets specifieks in gedachten of wil je zelf versnaperingen meenemen? Neem contact op om de  mogelijkheden door te spreken voor jullie schilderworkshop op maat!

WAAROM LEKKERSCHILDEREN?

– Het lukt altijd!
– Gezellige, ongedwongen sfeer.
– Enthousiaste vakleerkracht.
– Bijna alles is mogelijk.
– Gratis parkeren voor de deur!
– Te boeken vanaf 6 personen.

Aanbod schilderworkshops

Het lukt altijd!

Schilderworkshops Overall rating: ★★★★★ 5 based on 33 reviews
5 1

Kleurrijke start in 2019 !

★★★★★
5 5 1
Wat een geslaagde middag ! De combinatie van een team creatieve haarwerkers en onze creatieve behulpzame leermeester Gerard resulteerde in een groot Haarwerk schilderij., In een woord Wow ! Gerard is in staat om een ongedwongen sfeer te creëren waarbij iedereen lekker zichzelf mag en kan zijn. Zoek je een activiteit waarbij creativiteit, teamdynamiek en " brabantse" gezelligheid centraal staan is dit de place to be , Bedankt Gerard !!

Vrijgezellenfeest van Marian.

★★★★★
5 5 1
Ter ere van het vrijgezellenfeest van Marian mochten we onze creatieve kant laten zien. Het was een gezellige middag in een ongedwongen sfeer. Door de hulp van Gerard heeft een ieder van ons toch iets moois op papier gekregen. en gingen we allen met een voldaan gevoel weg. Bedankt Gerard, mede door jouw hulp en enthousiasme is het een geslaagde middag geworden.

Bekijk de video impressie!