• Banner schilderworkshops

Schilderworkshops

Creatieve schilderworkshops voor vrijgezellenfeesten, familie uitjes, teamuitjes of andere feestjes…
IN VERBAND MET DE CORONA-MAATREGELEN BIED IK HELAAS GEEN WORKSHOPS AAN TOT OKTOBER 2021!

Schilderworkshops Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 95 reviews.
5 1
Bekijk alle reviews van de schilderworkshops!

Ben je op zoek naar leuke schilderworkshops in Brabant? Kom lekker schilderen bij Kunstatelier Kamphuis in Gilze! Leuk voor een origineel bedrijfsuitje, een bijzonder familie uitje of een creatief dagje uit met vrienden.  De formule van de schilderworkshops is zo opgezet dat het altijd lukt. Deelnemers zijn altijd positief verrast over hun eigen creativiteit en over het eindresultaat. Ervaring met tekenen en schilderen is niet nodig.

Deelname is mogelijk voor groepen vanaf 6 personen. Bekijk hieronder ons aanbod. Onderaan deze pagina vind je een video-impressie en foto’s van schilderworkshops.

schilderworkshop prijs
button-bellen button-contact button-offerte

Onze schilderworkshops en -arrangementen

Lekkerschilderen heeft naast de workshop schilderen twee arrangementen samengesteld. In deze arrangementen wordt de workshop schilderen gecombineerd met een brunch, lunch, high tea of diner in een restaurant in de buurt. Koffie en thee worden verzorgd en zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

Schilderworkshops op maat
Heb je iets specifieks in gedachten of wil je zelf versnaperingen meenemen? Neem contact op om de  mogelijkheden door te spreken voor jullie schilderworkshop op maat!

WAAROM LEKKERSCHILDEREN?

– Het lukt altijd!
– Gezellige, ongedwongen sfeer.
– Enthousiaste vakleerkracht.
– Bijna alles is mogelijk.
– Gratis parkeren voor de deur!
– Te boeken vanaf 6 personen.

Aanbod schilderworkshops

Het lukt altijd!

Schilderworkshops Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 95 reviews.
5 1

Super leuke middag gehad. Met zo’n 20 leutige dames een hele leuke middag gehad. Allemaal erg tevreden met een prachtig schilderij naar huis. Ik zelf werd naar mate mijn schilderwerk vorderde steeds enthousiaster en ben ook erg trots op mijn eindresultaat. Mede dankzij Gerard voelde ik me een beetje kunstenaar. Gerard SUPER bedankt!”

Marij

Bekijk de video impressie!