• banner schilderworkshop

Reviews lezen en achterlaten

Reviews schildervakantie Frankrijk Lekkerschilderen.nl

Reviews schildervakantie Frankrijk Overall rating: ★★★★★ 5 based on 19 reviews
5 1

Meer dan geweldig!

★★★★★
5 5 1
In een voor mij moeilijke periode september 2019 een week geschilderd in St.Baslemont. Wat een geweldige ervaring: "de begeleiding tijdens het schilderen, de deskundige feedback, maar eveneens het lekkere eten op hoog niveau, de verwennerij , de gezellige avonden ,waarin veel gelachen werd, maar ook tijd was voor emotie," het geheel was voor mij een therapeutische, maar bovenal een heel waardevolle ervaring. Gerard en Bram Bedankt

65 Jaar

★★★★★
5 5 1
Voor onze verjaardagen hebben mijn Dochter Kim en ik een schildervakantie aangeboden gekregen van mijn vrouw Gerda.Gerda had geen twijfels na het mail contact met Gerard,dit moest het worden.Kim en ik kijken graag de kat uit de boom.Toen we aan kwamen werden we warm welkom geheten door Gerard en Kara.Daarna kennis gemaakt met onze mede cursisten ,We hebben uitleg gekregen wat we die week kunnen verwachten.Maar het is veel meer geworden dan we verwachten , Zonder opdracht van de Meester konden vrij schilderen onder zijn begeleiding ,geen onderwerp was te gek.We hebben deze week ontzettend veel geleerd en verschillende technieken behandeld .De expositie op de laatste dag en de bij horende werk bespreking is geweldig. Daar naast de verzorging van Kara en het bonte gezelschap hebben we een week gehad om nooit te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar. Gerard en Kara bedankt voor de gastvrijheid,Leila ,Els,Wilma ,Marjo en Kim bedankt voor het lachen en de opbouwende kritiek.

En ...

★★★★★
5 5 1
En ... het is natuurlijke méde dankzij Kara (!) en de medecursisten dat de week zo geslaagd was. Theodora

Bijzonder!

★★★★★
5 5 1
Het fantastische - schone - huis, de heerlijke maaltijden en bovenal de inspirerende, vakkundige leraar hebben voor mij gezorgd voor een fijne en leerzame week in St Baslemont!

Het leven is goed, in St-Baslemont

★★★★★
5 5 1
Een weekje schilderen in Frankrijk: ik heb het vaker gedaan, maar deze springt er bovenuit. De persoonlijke, inspirerende en vakkundige aandacht van Gerard in een kleine groep, de mooie kamers in de oude pastorie, het terras-met-uitzicht waar het goed toeven is en last but not least de warme, gezellige en vrolijke gastvrijheid van Kara en Gerard, maakten deze week tot een ontspannen, creatieve en culinaire topper!

Blauw

★★★★★
5 5 1
Lucht wilde ik leren schilderen. Ik kreeg aarde en zee erbij. Hartelijk dank Kara & Gerard (en de rest) voor het delen van deze bijzonder mooie omgeving en ervaring!

Wat een super week!

★★★★★
5 5 1
Vol verwachting na al de goede recensies gelezen te hebben, zijn mijn vriendin en ik 8 juni afgereisd naar St. B. Ik kan je vertellen dat onze verwachtingen meer dan uitgekomen zijn! Wat een hartverwarmende mensen zijn Gerard en Kara! De uitstekende maaltijden van Kara (zelfs met een kapotte oven) en de professionele lessen van Gerard, waarbij hij iedereen met evenveel aandacht begeleidde, hebben mij met veel meer zelfvertrouwen èn kennis naar huis gestuurd. De gezellige avonden in de keuken, luid meezingend met de hele groep, de gesprekken onder het eten en bij de vuurkorf, hebben mij en mijn vriendin een hele speciale herinnering gegeven, zelfs zo speciaal, dat wij volgend jaar op herhaling gaan! Gerard en Kara, jullie zijn toppertjes! Hartelijke groet en dikke knuffel van kabouter.......hahaaa!

Een week om nooit meer te vergeten!

★★★★★
5 5 1
In januari leek het mij wel leuk om een weekje te gaan schilderen. Vele websites bezocht waar ik niet kon vinden wat ik zocht tot het moment dat ik op lekkerschilderen.nl kwam. Een week die mij aansprak. Een portfolio die mij gerust stelde in dat iedereen kon creëren wat hij/zij graag zou willen creëren. Een paar maanden later, eenmaal aangekomen in St. B. (weliswaar was ik veel te laat) was er een warm onthaal door Gerard en Kara, met heerlijke hapjes en drankje en een fantastisch diner waar we elkaar beter hebben leren kennen. De volgende dag begonnen we met schilderen wat ik stiekem heel spannend vond. Door de fijne begeleiding van Gerard viel de spanning weg en heb ik heerlijk kunnen schilderen de rest van de week. Aangezien schilderen voor mij vrij nieuw is heb ik enorm veel geleerd van Gerard zijn expertise. Het enthousiasme waarmee hij spreekt is fantastisch om naar te luisteren. En daarbij als je dat graag wilt nodigt hij je uit om uit je comfort zone te stappen. Jezelf te verassen door je eigen creatieve uitlatingen op het doek. Het eten wat iedere dag een feestje was, werd enorm goed verzorgd door Kara. De goede gesprekken aan tafel en ’s avonds bij de haard maakte de week compleet. Gerard en Kara nogmaals mega veel dank voor deze mooie week!

GENIETEN!

★★★★★
5 5 1
Een week vol verrassingen! Een mooie plek om tot rust te komen, om je gedachten te verzetten, om heerlijk ontspannen te schilderen (soms niet:)) en om te genieten van het heerlijke eten. Heel leuk om te ervaren hoe verschillend we zijn in het schilderen en hoe we dit vorm kunnen geven door de enthousiaste begeleiding van Gerard. Super! Zeker voor herhaling vatbaar. Liefs Ria

lekker los schilderen

★★★★★
5 5 1
Heerlijk week gehad. Ik wilde graag losser en vrijer gaan schilderen. Dat is gelukt. Gerard benadert iedere deelnemer individueel, echt een geweldige docent. Eindelijk eens duidelijke uitleg over materiaal en techniek. Vanuit humor en ontspanning. Mooie oude pastorie met uitzicht over de prachtige omgeving. Twee ezeltjes in het stalletje onder het terras. Vive la France! Kara's hartverwarmende gastvrijheid en kookkunst. Heerlijk gegeten en ontspannen. Veel gelachen, leuke groep mensen. Geïnspireerd weer naar huis gereden. Volgend jaar weer!

Een heerlijke week!!

★★★★★
5 5 1
Wat een heerlijke week!! Gezelligheid. Prachtige plek. Gerard's inspirerende en deskundige aanwijzingen over het schilderen. Belangrijk is het genieten. Maar het leren is zeker niet ondergeschikt. En dan elke keer weer de heerlijke maaltijden van Kara en de open en welkome sfeer die beiden uitstralen. Je mag je in hun huis helemaal thuis voelen. Het was maar een weekje maar ik heb genoten, helemaal ontspannen en heerlijk met schilderen bezig geweest. Barbara

Echt leren schilderen

★★★★★
5 5 1
Ik teken en schilder al sinds jongs af aan, maar van Gerard Kamphuis heb ik geleerd om ECHT te schilderen. Blokkades verdwenen, techniek werd ineens begrijpelijk. Met fantastische resultaten bij alle deelnemers. De verzorging van de innerlijke mens was bij Kara in goede handen, ze noemt het estafette koken. De boontjes van de ene maaltijd komen terug in de volgende, maar dan met heel ándere smaken. We hebben ervan genoten. Het gaf ons rust en ruimte voor elkaar. Er zijn spontaan nieuwe vriendschappen ontstaan. Kortom een heerlijke vakantie. Ik raad het iedereen aan om hier een week jezelf te verbeteren in techniek en tussendoor te genieten.

Fantastisch schilderen in Frankrijk

★★★★★
5 5 1
Een boven verwachting bijzondere week met een heerlijke groep eigenzinnige mensen, en uitzonderlijke begeleiding en verzorging door Gerard en Kara . Ik heb veel geleerd en daarnaast veel plezier en bijzondere contacten gehad met de hele groep (gasten plus Gerard en Kara). Deze week is niet te herhalen maar ik zal graag nog eens terugkomen.

Starry starry night

★★★★★
5 5 1
Starry starry night, De essentie van vakantie is ontspanning. Voor eenieder is de invulling van een vakantie, om daadwerkelijk tot ontspanning te komen, anders, doch tegelijkertijd zijn er veel overeenkomsten. Voor de een is het rust, niets doen, het lezen van een boek of een wandeling door de natuur, voor de ander is het actie, avontuur, mountainbiken, of…. schilderen. Wat als je een perfecte combinatie van dat alles kan hebben. In een prachtige, rustige omgeving, op een schitterende locatie met goede accommodatie, schone verzorgde kamers en sanitair, heerlijk, gevarieerd eten, smakelijk en vers bereid. Het is een bijzondere ervaring om gaandeweg tijdens het schilderen tot de conclusie te komen dat je tot rust komt. Het is om die reden dat ik gekozen heb voor een schildervakantie in Saint Baslemont. Saint Baslemont is een klein dorp in de Franse Vogezen. Net voor het bereiken van het dorp wordt je verrast door het adembenemende uitzicht. Bij binnenkomst van het, bijna sprookjesachtige dorpje, wordt je verwachting van alles wat je je voorstelt van een schilderachtig Frans dorpje bevestigd. Met op de top van de heuvel een heus chateau. Direct achter het chateau, aan de Rue du chateau, bevindt zich, Pastorie Saint Baslemont, met het kunstatelier van Gerard Kamphuis en zijn vrouw Kara Vloet. De sfeer, de gastvrijheid van Gerard en Kara, de vakkundige begeleiding van Gerard bij het schilderen en het samenzijn met een groep die allen de passie voor het schilderen delen, maken het geheel tot een sterke formule waarin zich binnen een paar dagen een bijzondere band ontvouwde. Onder een schitterende sterrenhemel heeft een groep mensen, die elkaar nog niet eerder hadden ontmoet, hun levensverhaal gedeeld, alsof er paletten werden uitgewisseld met ieder zijn kleuren daarop van zijn leven, licht en donker. Zo hebben we daar gezellig met veel plezier en een goede dosis humor samen kunst geschilderd. Voor mij is het geheel een bijzonder mooie ervaring geworden. Ik kan het eenieder, die van schilderen houdt en daarin ook wat ervaring heeft, van harte aanbevelen. Zelf hoop ik vaker naar Saint Baslemont terug te keren. Misschien zien we elkaar daar. Met dank aan Gerard en Kara, Vriendelijke groet, Johan Bouwens

Top Schildervakantie in Frankrijk!

★★★★★
5 5 1
Nadat ik in 2016 deel had genomen aan de eerste (fantastische) schildervakantie in Frankrijk die Gerard en Kara hebben verzorgd, heb ik dit jaar in augustus het geluk gehad het nog eens te mogen beleven. Een prachtige plek op een heuvelrug met mooie vergezichten vanaf het terras en op een steenworp afstand, fijn en ruim onderkomen met heerlijke gerechten bereidt door Kara en natuurlijk de inspirerende aanwijzingen/commentaren/tips van Gerard om je werk te verbeteren. Heel fijn om daar lekker ontspannen te schilderen/tekenen en het goed te hebben met de overige gasten. Dat laatste mag niet onvermeld blijven! Goede gesprekken, (veel) lachen, elkaar inspireren, en gewoon "zijn", het is inclusief. Of stilte zoeken? Meer dan genoeg plekken te vinden op deze locatie. Oké, dit begint een advertorial te worden, maar ik ben dan ook erg enthousiast. Kortom, zoek je een fijne schlldervakantie? Zoek niet verder en boek bij Gerard.

GEWELDIG

★★★★★
5 5 1
Net thuis van een week schilderen in Saint Baslemont. De ontvangst, het verblijf, de verzorging en prettige maar doeltreffende wijze van lessen bij het schilderen, en vooral ook de aandacht die door gastvrouw en gastheer aan iedere deelnemer persoonlijk geschonken wordt, maken dat inschrijven voor een weekje lekkerschilderen.nl door mij van harte wordt aanbevolen. In één woord; GEWELDIG !!

Schilderen in Frankrijk

★★★★★
5 5 1
Heerlijk schilderen in een ongedwongen sfeer. Met een heerlijke verzorging door Gerard en Kara. De oude pastorie en omgeving haalde het beste uit ons allemaal naar boven.Leuk om met een groep, die je van te voren niet kent in een week tijd zo'n band op te bouwen. Ga volgend jaar graag weer mee.

Schilderen inFrankrijk

★★★★★
5 5 1
Wat een heerlijke week van "lekker schilderen" in Frankrijk. Wat heb ik genoten van de omgeving, de geweldige begeleiding bij het schilderen, het heerlijke eten en de heel ontspannen sfeer die er de hele week was. Wat hebben Gerard en Kara zich ingespannen om het iedereen en zeker ook mij, naar de zin te maken. Ik hoop dat ik ook volgend seizoen weer van de partij mag zijn.. Dank jullie wel .....

Schildervakantie Vogezen

★★★★★
5 5 1
Hoi Kara en Gerard, Wat een superleuke week heb ik gehad in de prachtige pastorie. Het was een week met veel culinaire hoogstandjes, creatieve inzichten en, misschien nog wel het belangrijkste, super aangenaam gezelschap. Veel, heel veel dank!!! Jullie nog veel plezier daar! lieve groet Els

Review achterlaten schildervakantie Frankrijk

Laat hieronder je review achter voor de schildervakantie Frankrijk! Uw mailadres zal niet worden vertoond.

Naam
Mailadres
Review titel
Beoordeling
Review