Najaarscursus 2017

Zoals je aan de foto’s hieronder kunt zien, was ook deze editie van de cursus tekenen en schilderen weer bijzonder geslaagd. “Het niveau stijgt elke keer” was een veelgehoorde zin. Meest indrukwekkende aspect blijft voor mij de enorme verscheidenheid. Qua themathiek, techniek, kleurgebruik etc. Het totale overzicht maakt iedere toeschouwer altijd weer vrolijk.

Zoals na elke cursus is er ook na deze cursus weer een expositie gehouden. Er gaat veel tijd en energie zitten in het organiseren hiervan, maar het blijft de moeite zeker waard. Helaas waren dit keer niet alle cursisten vertegenwoordigd in de expositie. Ieders deelname wordt dus oprecht gewaardeerd en ik hoop bij de volgende afsluiting liefst een compleet deelnemersveld te kunnen vieren.

Graag wil ik mijn vaste “secondanten”, zonder wie het niet zou lukken, noemen en bedanken. Om te beginnen Annelie en Paula, even onontbeerlijk als gezellig, bij de definitieve inrichting. Met z’n drieën hebben we al ruim meer dan 10 tentoonstellingen ingericht. Een geoliede machine, zeg maar. En dan duizendpoot Piet, voor zowel het lompere sjouwwerk vooraf als de fraaie en subtielere neerslag in beeld achteraf. Maar natuurlijk ook Kara die, naast haar meer dan full-time baan, met liefde en plezier haar rol als gastvrouw in blijft vullen. Allemaal bedankt; mede dankzij jullie blijft het een feestje!

Bekijk hieronder de schilderijen van de cursisten en foto’s van de expositie!

Ook een workshop volgen?


button-bellen button-contact button-aanbod