• creatief uitje banner

Smakelijk Schilderen

IVM DE CORONA-MAATREGELEN BIED IK HELAAS GEEN WORKSHOPS AAN TOT OKTOBER 2021!

Creatief uitje Smakelijk Schilderen Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 95 reviews.
5 1
Bekijk alle reviews van de workshop schilderen!

Ben je op zoek naar een creatief uitje in de buurt van Breda-Tilburg èn houd je van lekker eten? Dan is Smakelijk Schilderen in Gilze echt wat voor jou! Dit creatief uitje is geschikt voor een origineel bedrijfsuitje, een gezellig uitje met vrienden of vriendinnen of voor andere feestjes! De formule is zo gekozen dat het altijd lukt, ervaring of geen ervaring. Dit creatieve uitje is te boeken vanaf 6 personen!

Schilderworkshop

In de 2,5 uur durende schilderworkshop maak je kennis met het schilderen. Verschillende werkvormen zijn  mogelijk. Zo kun je gezamenlijk een schilderij maken op één of meerdere doeken of kun je er voor kiezen om iedereen een eigen werk te laten maken. Alle deelnemers worden professioneel begeleid door de enthousiaste docent en zullen verrast zijn door hun eigen creativiteit en het – eventueel gezamenlijke – eindresultaat! Met een gezellig muziekje op de achtergrond en een lekker kopje koffie of thee vliegen de 2,5 uur zo voorbij. Eén van de mogelijkheden is bijvoorbeeld het gezamenlijk schilderen van een boom. De boom is vooraf op een groot doek opgezet en kan naar wens worden ingevuld als een Familie boom, Vriendenboom, Personeelsboom of met elk ander, eigen gekozen thema.

De schilderworkshop vindt plaats in Kunstatelier Kamphuis in Gilze. Voor groepen groter dan 35 personen wordt er uitgeweken naar een andere gelegenheid in de buurt, of op uw eigen locatie. Bekijk het filmpje onderaan deze pagina voor een impressie!

Smakelijk eten

Begin of sluit de workshop af met een heerlijk diner, lunch of high tea bij Eetcafé D’n Brooy. Dit gezellige restaurant in het mooie buitengebied staat in de regio bekend om haar (h-)eerlijke keuken. Met een uitgebreide kaart is er voor ieder wat wils; van spare-ribs tot tournedos, diverse visspecialiteiten en seizoensspecialiteiten zoals verse asperges, verse mosselen en wildgerechten. De chef-kok bereidt samen met het team veel huisgemaakte gerechten! Je kunt onder andere kiezen uit:

  • Lunch
  • High Tea
  • Diner: 3-gangen keuzemenu
  • BrooyBites menu (allerlei kleine hapjes)
button-bellen button-contact button-offerte

Waarom lekkerschilderen.nl?

– Het lukt altijd!
– Gezellige, ongedwongen sfeer.
– Enthousiaste vakleerkracht.
– Bijna alles is mogelijk.
– Gratis parkeren voor de deur!
– Te boeken vanaf 6 personen.

Bekijk ook onze cursus tekenen en schilderen van 20 lessen!

REVIEWS WORKSHOP SCHILDEREN

Creatief uitje Smakelijk Schilderen Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 95 reviews.
5 1

Impressie Schilderworkshop

Eetcafé D’n Brooy

Eetcafe D’n Brooy zit op 2,5 km afstand van Kunstatelier Kamphuis. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Bekijk de website van Eetcafe D’n Brooy >>

Bekijk ook onze andere arrangementen