• Schildervakantie frankrijk

Inschrijven schildervakantie Frankrijk

Alle 6 de Schilderweken 2023 zijn volgeboekt. Toch loont het vaak om je vrijblijvend in te schrijven voor de wachtlijst. Maak hiervoor GEEN gebruik meer van het inschrijfformulier maar neem rechtstreeks contact met ons op voor verdere informatie. Dat kan via e-mail: info@lekkerschilderen.nl , of telefonisch: 0161 455710.

Om deel te nemen aan de schildervakantie Frankrijk is een basisvaardigheid schilderen vereist!

Door in te schrijven voor de Schildercursus Frankrijk gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Inschrijven Schildervakantie Frankrijk

Meld je aan of schrijf je geheel vrijblijvend in voor de wachtlijst. Doe dat NIET via het inschrijfformulier maar neem rechtstreeks contact op via email: info@lekkerschilderen.nl  óf telefonisch: 0161 455710.

Algemene voorwaarden

Uw inschrijving is geldig nadat uw inschrijfformulier ondertekend is ontvangen . De aan u toegestuurde rekening voor de aanbetaling (20%) dient zsm na ontvangst te worden voldaan. Het resterende bedrag dient minimaal 6 weken voor aanvang van de cursus voldaan te zijn.

Bij annulering van uw kant tot 9 weken vóór aanvang krijgt u de aanbetaling terug, het restantbedrag tot 6 weken voor aanvang. Bij opzegging na deze termijnen vindt geen restitutie plaats. In overleg kunt u uw inschrijving  overdragen aan een ander.

Indien deelname aan de cursus niet kan doorgaan, omdat deze is volgeboekt of door overmacht bij de organisatoren heeft u recht op volledige restitutie van het door u betaalde bedrag of bedragen.

De organisatie is niet aansprakelijk voor vermissing van, of schade aan, persoonlijke bezittingen.

De organisatie is niet aansprakelijk voor letsel opgelopen tijdens verblijf en cursus activiteiten.

Wij raden u als deelnemer aan, voor zover u deze nog niet heeft, een  annuleringsverzekering. en een reis- en ziektekostenverzekering met dekking in het buitenland af te sluiten.