Workshop vriendinnen

Lekker schilderen & gezellig kletsen en eten met vriendinnen

Op zoek naar een leuke workshop met vriendinnen? Kom lekker schilderen in het gezellige Kunstatelier Kamphuis is Gilze. In deze gezellige en ook leerzame workshop maak je samen één of meerdere schilderijen of maak je ieder een eigen kleine schilderij onder begeleiding van een vakleerkracht. En het lukt altijd, of je nu ervaren bent of nog nooit geschilderd hebt. Je zal verstelt staan van ieders en vooral ook van je eigen creativiteit. Deze workshop vriendinnen zal je niet snel vergeten!

Workshop vriendinnen – opzet

In deze schilderworkshop kan er gekozen worden uit verschillende werkvormen. Maak ieder een eigen schilderij of maak gezamenlijk één of meerdere grote schilderijen. Van te voren kan er een schilderij opgezet worden. Denk aan een boom of een huis met verschillende vakjes dat naar wens of met een bepaald thema ingevuld kan worden. Zo maak je bijvoorbeeld een vriendinnenboom of een trouwboom. Hebben jullie een heel ander idee? Ook dat kan! De schilderworshop is leuk voor een gezellig uitje, babyshower of als onderdeel van een vrijgezellenfeest.

De workshop schilderen duurt 2,5 uur en kan plaatsvinden in het kunstatelier in Gilze voor groepen tot 35 personen. Bekijk het filmpje onderaan deze pagina voor een impressie!

Workshop vriendinnen – arrangementen

Een workshop vriendinnen kan al vanaf 24,50 per persoon. Koffie en thee worden verzorgd en zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Indien gewenst kunnen er ook hapjes en andere drankjes verzorgd worden of kun je zelf versnaperingen meenemen. Neem gewoon even contact op om de wensen en mogelijkheden door te spreken en exact op elkaar af te stemmen!

Begin of eindig de workshop met een lekker en gezellig hapje eten in de buurt van Kunstatelier Kamphuis. Boek de lunch, high tea, diner of BBQ bij Eetcafé D’n Brooy. Of een lunch, high tea of diner bij restaurant Samen. Beide restaurants zitten vlakbij het atelier waar de schilderworkshops gegeven worden. En natuurlijk profiteer je met een arrangement van een leuke korting!

Bekijk de arrangementen hieronder. Het is ook mogelijk om alleen een Workshop schilderen te volgen!

Workshop vriendinnen op maat

Heb je heel iets anders in gedachten, zoals een bepaald thema of onderwerp om te schilderen?
Lekkerschilderen.nl verzorgt ook schilderworkshops op maat! Neem contact op om de mogelijkheden door te spreken.

button-bellen button-contact button-offerte

Waarom lekkerschilderen.nl?

– Het lukt altijd!
– Gezellige, ongedwongen sfeer.
– Enthousiaste vakleerkracht.
– Bijna alles is mogelijk.
– Gratis parkeren voor de deur!
– Te boeken vanaf 6 personen.

Twijfel je nog?

Vele enthousiaste cursisten gingen je voor. Lees de reviews die zij achterlieten of bekijk de resultaten in het portfolio.

Wist je dat…

je bij Kunstatelier Kamphuis ook terecht kunt voor een cursus tekenen en schilderen van 20 lessen!

Arrangementen

Video impressie workshop schilderen

Bekijk het filmpje en krijg een beeld van hoe een schilderworkshop er uit kan zien.