• banner schilderworkshop

Reviews lezen en achterlaten

Reviews Lekkerschilderen.nl

Reviews Gemiddelde beoordeling: ★★★★★ 4.9 gebaseerd op 39 beoordelingen
5 1

Geslaagde mannendag schilderworkshop

★★★★★
5 5 1
Voor onze jaarlijkse mannendag, waarin we de afgelopen 20 jaar al zo'n beetje alle standaard mannenactiviteiten hebben gedaan, zijn we met 7 personen dit keer bij Gerard Kamphuis uitgekomen voor een schilder workshop. Hoewel wij nu niet bepaald de meest kunstzinnigen zijn (dachten we), bleek de workshop verschrikkelijk leuk! Hartstikke gezellig, en met als resultaat een (briljant) groepsschilderij. Gerard heeft ons daarbij heel goed geholpen door op het juiste moment wat tips te geven, zonder dat we het gevoel kregen aan de hand van de meester te moeten lopen. Daarbij is het een hele aardige en enthousiaste kerel, die de onderlinge sfeer goed aanvoelt en er prima in mee gaat. Zeer relaxte ontvangst, geen tijdsdruk, en we hebben een supermiddag gehad. Absoluut een aanrader voor als je eens wat anders wil doen met een groep !! Wel even een tipje: stem vooraf even de drankvoorziening met hem af, want door onderling misverstandje was niet duidelijk wie dit zou verzorgen (kleinigheidje hoor)

Dabbersdag 2017 van C.V. De Dabbers

★★★★★
5 5 1
Als medeorganisator van Dabbersdag 2017 hebben we gekozen voor 't "Smakelijk Schilderen" arrangement. 'N activiteit die we nog niet eerder hebben gedaan samen, dus best spannend voor de organisatoren. Maar ik kan jullie vertellen: Succes verzekerd! Na de ontvangst in 't mooie ruime atelier met gemoedelijke zithoek zijn we aan de slag gegaan. Onder de bezielende leiding van Gerard Kamphuis met zijn enthousiasme, tips en trucs, 'n gezellig muziekje op de achtergrond en onder 't genot van 'n hapje en 'n drankje hebben we 'n gezellige ontspannen middag gehad met twee verrassende eindresultaten. 'N aantal van ons heeft ook nog 'n eigen schilderijtje gemaakt. Ter afsluiting hebben we bij Eetcafé D'n Brooy genoten van 'n High Wine/High Beer. Hartstikke bedankt Gerard voor de geslaagde Dabbersdag!

nichtjes van Poppel - dag

★★★★★
5 5 1
1 keer per jaar hebben wij, nichtjes van Poppel, een nichtjesdag en dit jaar zijn we bij Gerard gaan schilderen. Niemand van ons heeft het eerder gedaan dus twijfel alom. Maar wat een geweldige leuke middag werd het . We zijn allemaal erg enthousiast over het eindresultaat. Bedankt Gerard voor de gezelligheid en de "broodnodige" hulp op deze, voor ons, zo bijzondere middag. Het is een fijne herinnering geworden.

Familie Kerssen uitje

★★★★★
5 5 1
Vandaag hebben wij een fantastische workshop gevolgd bij Geweldige Gerard waarbij een ieder van ons zijn eigen creativiteit mocht ontdekken, kwijt kon en delen. Daarnaast hebben we gewerkt aan een gezamenlijk project. We zullen er een mooi plekje voor vinden. Bedankt voor de geslaagde middag Gerard!

Uit en thuis bij Gerard!

★★★★★
5 5 1
Mijn broer en ik gingen geheel blanco op de schildercursus bij Gerard om onze creatieve kant te ontdekken. Na 10 lessen kunnen we volmondig zeggen SUPER! Gerard geeft op een hele ontspannen deskundige manier uitleg over de schilderkunst, met een vleugje humor erbij wordt de avond een relaxt en leerzaam samenzijn! Bedankt Gerard tot het najaar!

Daar praten we nog lang over na !

★★★★★
5 5 1
Voor ons bedrijfsuitje hebben we Gerard gevraagd om een schilderworkshop te organiseren. Van te voren hebben we alles afgestemd en Gerard is zelf de locatie gaan bekijken. Er stonden uiteindelijk 9 ezels en 9 doeken ... en 55 collega's die, na even aan het idee moesten wennen, heerlijk los zijn gegaan. Het was een geweldig middag, veel enthousiaste mensen, veel creativiteit en een top begeleiding van Gerard en zijn assistentes. Ik had niet verwacht dat mijn ICT collega's hiertoe in staat waren. Mede dankzij Gerard is ons bedrijfsuitje echt een succes geworden, waarover we nog lang zullen napraten. Dankjewel Gerard !

Wat een fijne docent

★★★★★
5 5 1
Ik had 10 jaar niet meer geschilderd en kwam bij Kunstatelier Kamphuis terecht. Gerard heeft mij een zetje gegeven om het schilderen weer op te pakken. Daar ben ik hem heel dankbaar voor .Nu kan ik ook weer zelf aan de slag .Hartelijk dank Gerard!

in m'n waarde gelaten

★★★★★
5 5 1
Fantastische schildermiddag, samen met m'n twee dochters; ieder heeft zo z'n eigen stijl van creativiteit en ik vind het heel bijzonder hoe Gerard in warme betrokkenheid zeer kundige aanwijzingen geeft en hij het ook heel goed aanvoelt, wanneer iemand gewoon z'n eigen ding wil doen en dat respecteert, begrijpt en in z'n waarde laat. Wij genieten alle drie van ons kunstwerk wat op dit gemoedelijke atelier geboren heeft mogen worden

Geweldige workshop!

★★★★★
5 5 1
Vandaag een open inschrijf workshop gedaan samen met twee vriendinnen. Het was geweldig ! Ik heb ontzettend genoten van de ongedwongen sfeer en de individuele hulp. We hebben er allemaal iets prachtigs van weten te maken, met dank aan Gerard !

super

★★★★★
5 5 1
Een super dag, met een super groep in een super locatie en natuurlijk een super docent. Dank je wel

Gezellige creatieve middag

★★★★★
5 5 1
We hebben een hele gezellige ontspannen creatieve middag gehad. De hele familie, zowel jong als oud is heerlijk bezig geweest. Met een prachtig eindresultaat. Bedankt voor je gastvrijheid.

Een fantastisch samenzijn!

★★★★★
5 5 1
Wat een ontzettend speciale middag hebben wij gehad! Met de hele familie een familieboom gemaakt. Van 10 tot 80 jaar heeft iedereen zijn eigen stukje boom ingeschilderd, daarbij op leuke en ontspannen wijze geholpen door Gerard. We voelden ons in het atelier direct helemaal thuis. Van de gezellige ontvangst aan het begin tot het prachtige eindresultaat was een feest, waar we met heel veel plezier op terugkijken. Dank je wel Gerard!

feest

★★★★★
5 5 1
Met een vriendin samen een workshop bij Gerard gehad. Het was gewoon een feestje. Leuke groep deelnemers, heel gemoedelijk en veel talenten gezien. Fijne uitleg en vooral de ongedwongen sfeer was heel erg fijn. Zeker voor herhaling vatbaar en nog zeker zeer aan te bevelen.

Wat een feest!

★★★★★
5 5 1
Samen met mijn vrouw en twee dochters (11 en 9) hebben we twee schilderijen gemaakt om in onze kamer te hangen. Wat een feest was dat! Zowel in de voorbereiding als tijdens het schilderen hielp Gerard ons op vrolijke, humoristische en vakkundige manier. Wij zijn heel enthousiast, hebben een prachtige middag gehad en zijn twee fantastische schilderijen rijker. Een absolute aanrader, dank je wel Gerard!

Schilderen in Frankrijk

★★★★★
5 5 1
Heerlijk schilderen in een ongedwongen sfeer. Met een heerlijke verzorging door Gerard en Kara. De oude pastorie en omgeving haalde het beste uit ons allemaal naar boven.Leuk om met een groep, die je van te voren niet kent in een week tijd zo'n band op te bouwen. Ga volgend jaar graag weer mee.

Dan kun je wat

★★★★★
5 5 1
Hoewel het al weer even geleden is, denk ik nog regelmatig terug aan de zomeravond waarop de vrienden van serviceclub Kiwanis Brabants Spoor werden uitgedaagd om over hun persoonlijke, creatieve drempels te stappen. Door ons vrij te laten en vooral geen druk op te leggen is het Gerard uiteindelijk gelukt. Al was hij ook zo eerlijk om toe te gegeven dat hij er op enig moment een hard hoofd in had. Een knappe prestatie! Ik wil jullie nogmaals bedanken voor een leuke avond. Ook de catering was voortreffelijk. Dank!

Hartelijk welkom

★★★★★
5 5 1
De afgelopen jaren zijn voor mij en mijn gezin erg zwaar geweest door een reeks opeenvolgende nare gebeurtenissen. Uiteindelijk heeft dat zijn tol geëist en ben ik in een depressie terecht gekomen. Zoekend naar een voor mij passende en broodnodige ontspanning, liefst iets creatiefs, heb ik gekozen voor iets wat ik altijd al graag heb willen doen, namelijk schilderen. Maar waar? Internet biedt dan uitkomst. Er is veel aanbod op dat gebied. Maar bij de website van Gerard Kamphuis kreeg ik meteen een goed gevoel. Een goed verzorgde, duidelijke en professionele site die vertrouwen wekt. Een eerste gevoel is vaak de juiste en dat blijkt. Vanaf het allereerste telefoongesprek wat ik had met Gerard was er meteen een klik. Hoewel de cursus eigenlijk al vol was, heeft Gerard alles op alles gezet om mij toch een kans te geven wat blijkt uit het vele telefonische contact wat er is geweest. Altijd vanuit initiatief van Gerard. Regelmatig kreeg ik een update over de stand van zaken en iedere afspraak die hij met mij maakte kwam hij stipt na. Uiteindelijk was er plaats voor mij. Na een professioneel intakegesprek ben ik van start gegaan en ben ik vanaf het eerste moment lyrisch enthousiast. De sfeer in atelier Kamphuis is gezellig en ontspannen en de formule dat cursisten van verschillende niveaus samenwerken werkt perfect. Je leert veel van elkaar. Ik als beginner wil alles leren en ben dan ook blij met ieder advies wat ik krijg van mijn medecursisten. Een groep leuke, gezellige mensen, we hebben veel lol en lachen wat af maar wel allemaal gedreven kunstenaars, ieder op zijn of haar niveau. Ik ben er van overtuigd dat de goede sfeer geheel te danken is aan de bezielende, vakkundige leiding van Gerard die met veel humor een ieder weet te motiveren en de kunstenaar naar boven weet te halen. Voor iedere cursist heeft Gerard evenveel aandacht en belangstelling in hun werk. Je kan met alle vragen bij Gerard terecht en je krijgt altijd een gedetailleerd, vakkundig onderbouwd advies. De begeleiding is erg goed. Het was voor mij een hartelijk welkom in team Kamphuis en ik zie er dan ook iedere week naar uit om weer te gaan. Zo heb ik weer wat gevonden waar ik helemaal blij van word en wat me enorm helpt. Dank je wel Gerard. Johan

Hart voor de kunst!

★★★★★
5 5 1
Gerard helpt mij gedurende de cursus over mijn creatieve drempels heen en helpt telkens weer de goede richting in te gaan. Met ruimte voor eigen inzichten en met durf voor nieuwe technieken. De cursus is leerzaam, maar ook gezellig en gemoedelijk. Mooi om al die verschillende werken van de cursisten te zien ontstaan! En de koffie is altijd vers. De Schilder vakantie was ook erg geslaagd. Op een prachtige locatie schilderen en vakantie vieren. Goed uitgerust, een ezel en tafel voor eenieder, en de fijne begeleiding van Gerard. En we kwamen niets te kort. Er werd erg goed voor ons gezorgd en de sfeer was top! En hoe beter elke avond te eindigen dan mijmerend uitkijken over de vallei met de warmte van een vuurkorf! Aanrader!

zelfportret

★★★★★
5 5 1
Gezellige schilderworkshop samen met collega's, waarin we vrij werden gelaten in wat we wilden schilderen. Gerard zei net datgene wat ik nodig had om verder te gaan. Met als resultaat een zelfportret die een lach op mijn gezicht tovert en een hele leuke middag.

Geweldige leraar

★★★★★
5 5 1
Een geweldige leraar die open staat voor feedback en graag feedback geeft. Een duidelijke en goede uitleg, en het geven van opdrachten en oefeningen, helpen mij om thuis ook aan de slag te gaan met schilderen. De ontwikkeling blijft bij mijzelf maar deze man geeft mij net dat zetje, en goede tips, wat ik nodig heb om zelfstandig thuis aan de slag te gaan. CHAPEAU GERARD!

zussen en schoonzussendag

★★★★★
5 5 1
"Smakelijk schilderen", deze aanhef trok onze aandacht. Na het eerste mailcontact wist ik dat we een goede keuze hadden gemaakt. Zaterdag werden we hartelijk ontvangen door Gerard en na wat uitleg ging iedereen met de kwast aan de slag. Door het enthousiasme, tips en hier en daar wat hulp van Gerard was iedereen zeer tevreden met het resultaat. Gerard het was geweldig. Na de workshop schilderen hebben we bij eetcafé The Banner een wandeling over de menukaart gemaakt. Ook dit was geweldig, We kregen allerlei mini gerechtjes van de kaart, waar de nodige zorg aan besteed was. Kortom een aanrader voor iedereen die van gezelligheid en actief bezig zijn en lekker eten houdt.

Zelfportretten

★★★★★
5 5 1
Afgelopen zaterdag samen met het gezin een gezellige en creatieve middag (zelf)portretschilderen gedaan bij Gerard. Naast het ontdekken van de verborgen kunstzinnigheid, hield Gerard de sfeer er goed in, door een ieder persoonlijk te benaderen en motiveren. Ga zo door!

Teamuitstapje

★★★★★
5 5 1
Afgelopen zaterdag hebben wij een teamuitje gehad waarbij wij een middag geschilderd hebben bij Gerard. Gerard had al twee mooie bomen op het doek gezet. Toen was het aan ons als team om die twee bomen te vullen met eigen werk. Door het enthousiasme van Gerard en zijn tips en adviezen zijn daar twee super mooie schilderwerken uitgekomen. Wij hebben ontzettend genoten van de middag en de sfeer was geweldig! Tijdens de voorbereiding heeft Gerard er mede voor gezorgd dat voor ons duidelijk werd wat je het beste in een middag schilderen kon doen met een team om het tot een succes te maken. Gerard, ontzettend bedankt! Iedereen heeft genoten van de schilderworkshop! Overigens een leuk ontvangst en fijn dat wij zelf ook konden zorgen, naast de aangeboden koffie en thee, voor een hapje en een drankje. Namens team de Vonder Saskia Michielsen

Schilderen inFrankrijk

★★★★★
5 5 1
Wat een heerlijke week van "lekker schilderen" in Frankrijk. Wat heb ik genoten van de omgeving, de geweldige begeleiding bij het schilderen, het heerlijke eten en de heel ontspannen sfeer die er de hele week was. Wat hebben Gerard en Kara zich ingespannen om het iedereen en zeker ook mij, naar de zin te maken. Ik hoop dat ik ook volgend seizoen weer van de partij mag zijn.. Dank jullie wel .....

Schildervakantie Vogezen

★★★★★
5 5 1
Hoi Kara en Gerard, Wat een superleuke week heb ik gehad in de prachtige pastorie. Het was een week met veel culinaire hoogstandjes, creatieve inzichten en, misschien nog wel het belangrijkste, super aangenaam gezelschap. Veel, heel veel dank!!! Jullie nog veel plezier daar! lieve groet Els

Geslaagd afdelingsuitje!

★★★★★
5 5 1
Met 15 collega's hebben wij een middag geschilderd, waarbij het thema "maak een schilderij waar je blij van wordt" centraal stond. Zo'n vrolijk thema nodigt natuurlijk al uit, maar het enthousiasme van Gerard werkt daarbij aanstekelijk! Hij had goede tips en positieve feedback, waardoor we terugkijken op een zeer geslaagde middag! Overigens was het ook heel prettig dat Gerard heeft meegedacht in de voorbereiding, zoals het thema en het gebruik van de doeken. In de workshop was er voldoende tijd om ideeën op te doen, te schilderen, gezellig wat te drinken en na te praten over de beschilderde doeken.

een familieboompje opzetten

★★★★★
5 5 1
Voor de familiedag op 23 juli met de fiets naar Gilze voor een workshop schilderen. Met 10 personen in de leeftijd van 17 tot 77 jaar zullen we er eens tegenaan gaan. Leuke ontvangst en ons boompje hing al klaar. Door het enthousiaste verhaal van Gerard ging iedereen vol goede moed aan de slag. Compliment aan Gerard, want zelfs de 2 jonge heren van 17 jaar konden er (zeker ook door de tips van Gerard) op een gegeven moment hun draai prima vinden. Het was een hele leuke middag, die voorbij vloog. dank je wel Gerard!

Enthousiast met olieverf schilderen

★★★★★
5 5 1
Na 40 jaar de draad weer opgepakt, schilderen met olieverf. Meteen een goede klik met Gerard! Hij laat je lekker je gang gaan, leren, proberen, struikelen, weer opstaan en doorgaan. Steeds goede raad en advies op maat. Voor mij was ook het ambachtelijke deel interessant. Zelf, met doek bespannen, panelen maken met lijmgrond, krijtgrond, sluitlaag, impriimatura. Zelf olieverf mediums mixen. De eerste landschapsschilderingen zien er al best aardig uit. Echt een aanrader!

Zeer leuk

★★★★★
5 5 1
Zeer leuke workshop gehad met de 1 juli viering. Goede tips en tools ontvangen, en een relaxte en gezellige sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar.

Astrid and friends

★★★★★
5 5 1
Op 21 mei hebben wij met de vriendengroep een workshop gevolgd. We hebben voor Astrid allemaal een honingraat geschilderd, waarmee zij zelf kan variëren. Geen van ons had ooit geschilderd, maar door de geduldige en proffesionele uitleg van Gerard hebben we er toch iets moois van kunnen maken. De sfeer was super gezellig en de tijd is omgevlogen. Gerard het was toppie.

Kunst met een grote K(amphuis)

★★★★★
5 5 1
Onder de bezielende leiding van Gerard Kamphuis heb ik me goed kunnen ontwikkelen. Ik heb heel veel voldoening in het schilderen en ben heel tevreden over de resultaten. Bovendien is het er altijd gezellig. Top Gerard. Dick Melker

Geweldige familie middag

★★★★★
5 5 1
Hoi Gerard In een woord GEWELDIG...iedereen heeft genoten van elkaar en van jou. Het was super en het resultaat om te zoenen, dank je wel....een echte aanrader!!!

Heerlijke Middag!

★★★★★
5 5 1
Wij vonden het een super middag! Jouw enthousiasme werkt heel aanstekelijk. Het atelier is ook fantastisch. Mooie ruimte en ook nog gezellig zitten aan de houten tafels met de verschillende stoelen. Een hele leuke sfeer met al die kaarsjes. En fantastisch dat je nog gauw wijn wilde regelen!. Ik ga je zeker aanraden bij anderen. Het grote schilderij met de Boom komt echt in de slaapkamer van mijn ouders te hangen... haha. Erg leuk!! Groetjes Marieke.

Tony

★★★★★
5 5 1
Na een aantal jaren deze ontzettend leuke hobby weer opgepakt, schilderen. Omringd door leuke en creatieve mensen, onder de inspirerende leiding van Gerard, Leuke vent ! Tony de Bruijn

★★★★★
5 5 1
Dit is mijn derde cursus bij Gerard. Al veel geleerd en ik ga natuurlijk volgend voorjaar door met mijn vierde cursus. Hartstikke leuk en gezellig en natuurlijk hééél leerzaam!!!!

★★★★★
5 5 1
Dit najaar begonnen met schilderen. Bij Gerard Kamphuis in de cursus. Eerst 5 lessen met tekenoefeningen, daarna de overgang naar het schilderen. Dat levert dit als resultaat op, het werk is nog niet helemaal af. Het is spannend èn ontspannend, zo’n middag bezig zijn bij Gerard Kamphuis in z'n atelier. Een aanrader!!!

★★★★☆
4 5 1
De schilderlessen zijn erg plezierig. Ik geniet elke les meer.

★★★★★
5 5 1
Met veel plezier volg ik de schildercursus in het atelier van Gerard Kamphuis. Gerard is een geweldige docent die mij goed begeleidt.

★★★★★
5 5 1
Verschrikkelijk leuke, inspannende ontspanning, dit schilderen. En op een heel enthousiaste manier aangeboden en begeleidt.

Review achterlaten

Laat hieronder je review achter! Uw mailadres zal niet worden vertoond.

Naam
Mailadres
Review titel
Rating
Review