• Workshop schilderen

Workshop schilderen

IVM DE CORONA-MAATREGELEN BIED IK HELAAS GEEN WORKSHOPS AAN TOT OKTOBER 2021!

Workshop Schilderen Brabant Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 95 reviews.
5 1
Bekijk alle reviews van de workshop schilderen!

In deze workshop schilderen maak je zodanig kennis met schilderen, dat je positief verrast wordt door jezelf en het eindresultaat! Met de relaxte sfeer, een muziekje op de achtergrond, een lekker hapje en drankje tussendoor en de enthousiaste begeleiding lukt het altijd! Maak ieder een eigen schilderij of werk gezamenlijk aan één schilderij. Leuk voor een familie uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een ander feestje. Ook, als een van de  arrangementen, te combineren met een lunch, high tea of een diner. De workshop schilderen is te boeken vanaf 6 personen! Lees hieronder meer.

Hoe ziet de workshop schilderen er uit?

Bij de workshop schilderen kan er gekozen worden uit verschillende werkvormen; van puur individueel met ieder een eigen kleiner doek tot gezamenlijk werken aan een of meerdere grote doeken. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld het gezamenlijk schilderen van een boom. De boom is vooraf opgezet en kan naar wens worden ingevuld als een Familie boom, Vriendenboom, Personeelsboom of met een eigen gekozen thema. Ervaring of geen ervaring, de formule is zo gekozen dat iedereen het kan. Oftewel het lukt altijd!

Deze leuke en leerzame workshop schilderen duurt zo’n 2,5 uur. Door de gezellige en relaxte sfeer vliegt de tijd voorbij. En alle deelnemers zullen blij verrast zijn met het eindresultaat. De workshop kan plaatsvinden in het gezellige kunstatelier in Gilze voor groepen tot 35 personen. Bij grotere gezelschappen kan uitgeweken worden naar een andere locatie. Bekijk het filmpje onderaan deze pagina voor een impressie!

Koffie en thee worden verzorgd en zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Indien gewenst kunnen er ook hapjes en andere drankjes verzorgd worden of je neemt die zelf mee om het voordeliger te houden! Neem gewoon even contact op om de wensen en mogelijkheden door te spreken en exact op elkaar af te stemmen!

Kosten workshop schilderen

Vanaf €24,50 per persoon. De kosten van de workshop schilderen zijn afhankelijk van o.a. de groepsgrootte, de werkvorm en eventueel speciale wensen. Het is ook mogelijk de workshop te combineren met lunch, diner of met een koffie- of thee workshop. Bekijk hieronder onze arrangementen!

prijskaartje1
button-bellen button-contact button-offerte

Waarom lekkerschilderen.nl?

– Het lukt altijd!
– Gezellige, ongedwongen sfeer.
– Enthousiaste vakleerkracht.
– Bijna alles is mogelijk.
– Gratis parkeren voor de deur.
– Te boeken vanaf 6 personen.

Bekijk ook onze cursus tekenen en schilderen van 20 lessen!

REVIEWS WORKSHOP SCHILDEREN

Workshop Schilderen Brabant Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 95 reviews.
5 1

Arrangementen workshop schilderen

Video impressie workshop schilderen

Bekijk het filmpje en krijg een beeld van hoe een schilderworkshop er uit kan zien.