SCHILDERVAKANTIES FRANKRIJK 2017

Het tweede jaar dat we de Schildervakanties hebben georganiseerd zit er weer op. Ook deze keer was het een doorslaand succes, voor beide groepen en weken. We, mijn vrouw en gastvrouw Kara en ik zelf, zijn van mening dat we de feedback van vorig jaar goed verwerkt hebben en zo een nog betere balans hebben gecreëerd tussen een intensieve schilderweek en een verwenvakantie, getuige ook de heerlijke feedback van beide groepen dit jaar.

Nieuw was bijvoorbeeld dat we een dag op locatie zijn gaan schilderen. Een fantastische plek midden in een bos. Een mooie, wat meer open en dromerige ruimte met de fraaie resten van een kerk uit de 11de eeuw (!), de Notre Dame de la Blanche du Bonneval. De gasten die hiervan gebruik maakten hebben er zitten of staan schetsen, op papier of doek, en dat later in en om de eigen Pastorie uitgewerkt naar meerdere prachtige werken.

Uiteraard blijft er altijd ruimte voor verbeteringen/aanpassingen. Ook nu hebben we weer veel geleerd namelijk en gaan we dat verwerken in de invulling van de volgende edities. Die gaan er zeker komen, als het aan ons ligt breiden we zelfs nog uit naar 3 of wellicht 4 weken per jaar. We houden je op de hoogte via deze site!

Bekijk hieronder de foto’s van de twee schildervakanties van 2017!