Teamuitje Brabant

Creativiteit, lekker eten & gezelligheid bij Kunstatelier Kamphuis!

Organiseer een teamuitje Brabant vol met creativiteit en gezelligheid en kom lekker schilderen bij Kunstatelier Kamphuis in Gilze! In dit originele teamuitje combineer je een gezellige schilderworkshop met een hapje eten. Maak ieder een eigen schilderij of werk gezamenlijk aan één schilderij. Ervaring met tekenen en schilderen is niet nodig. De formule van de creatieve workshops is zo opgezet dat deelnemers altijd positief verrast zijn over hun eigen creativiteit en over het eindresultaat. Het lukt dus altijd!

Teamuitje Brabant – arrangementen

In de schilderworkshop kan er gekozen worden uit verschillende werkvormen; van puur individueel met ieder een eigen kleiner doek tot gezamenlijk werken aan één of meerdere grote doeken. Een – eventueel vooropgezet – schilderij wordt verdeeld in vakjes en kan naar wens worden ingevuld of verdeel je team in groepen en maak een meerluik.

Deze gezellige en ook leerzame workshop schilderen duurt 2,5 uur. En deze tijd vliegt voorbij. Alle deelnemers zullen blij verrast zijn met het eindresultaat. De workshop kan plaatsvinden in het kunstatelier in Gilze voor groepen tot 35 personen. Bij grotere gezelschappen kan uitgeweken worden naar een andere locatie. Bekijk het filmpje onderaan deze pagina voor een impressie!

Begin of eindig de workshop met een gezellig hapje eten. Wij hebben onderstaande all-in arrangementen voor je samengesteld. Natuurlijk profiteer je met een arrangement van een leuke korting!

  • Workshop Smakelijk Schilderen: combineer de workshop schilderen met een brunch, lunch, high tea of diner bij Eetcafé D’n Brooy. Dit gezellige restaurant staat bekend om haar (h-)eerlijke keuken. Met de uitgebreide kaart is er voor ieder wat wils. Eetcafé D’n Brooy zit op 2,5 km afstand van Kunstatelier Kamphuis, in een prachtig buitengebied.
  • Workshop Samen Schilderen: een bijzonder uitje waarbij de workshop schilderen wordt gecombineerd met een lunch, high tea of diner bij restaurant Samen. Op de kaart staat een ruime keuze aan gerechten. Maar Samen staat óók voor net even anders, creatief koken met de beste ingrediënten en verrassende smaakcombinaties. Restaurant Samen zit op 1,2 km afstand van Kunstatelier Kamphuis.

Bekijk de arrangementen hieronder. Het is ook mogelijk om alleen een Workshop schilderen te volgen!

Teamuitje Brabant op maat

Heb je heel iets anders in gedachten of wil je zelf versnaperingen meenemen?
Lekkerschilderen.nl verzorgt ook schilderworkshops op maat! Neem contact op om de mogelijkheden door te spreken.

button-bellenbutton-contactbutton-offerte

Waarom lekkerschilderen.nl?

– Het lukt altijd!
– Gezellige, ongedwongen sfeer.
– Enthousiaste vakleerkracht.
– Bijna alles is mogelijk.
– Gratis parkeren voor de deur!
– Te boeken vanaf 6 personen.

Twijfel je nog?

Vele enthousiaste cursisten gingen je voor. Lees de reviews die zij achterlieten of bekijk de resultaten in het portfolio.

Wist je dat…

je bij Kunstatelier Kamphuis ook terecht kunt voor een cursus tekenen en schilderen van 20 lessen!

Arrangementen

Video impressie workshop schilderen

Bekijk het filmpje en krijg een beeld van hoe een schilderworkshop er uit kan zien.